Hivatalos az Oppo Watch 2

0

Hivatalosan is leleplezték az Oppo Watch 2 okosórát, amelynek a lelke egy Snapdragon Wear 4100 lapkakészlet, illetve egy az Ambiq által fejlesztett, teljesen egyedi Apollo 4s társprocesszor. A készülék kiváló üzemidővel, Android alapú rendszerrel, valamint eSIM támogatással kecsegtet bennünket.

A kínai gyártó számára elsődleges volt az akkumulátor élettartamának megnövelése, az Ultra Dynamic Dual Engine technológia révén a 46 mm-es variáns akár 4 napig is üzemelhet feltöltéssel normál használattal, energiatakarékos üzemmód esetén pedig akár 16 napig. Az Oppo Watch 2 által támogatott VOOC 2.0 gyorstöltés segítségével mindössze 10 percnyi töltésre van szükségünk ahhoz, hogy a készülék belsejébe egy egész napra elegendő energia kerüljön.

Az okosóra rendelkezik opcionális eSIM támogatással is, amely elérhető lesz mind a két mérethez, a 42 és 46 mm-es változatokat is kérhetjük ezzel az extrával. Az Oppo Watch 2 forgalomba kerül egy Bluetooth-only kiszerelésben is, ám ezt csak 42 mm-es méretben választhatjuk.

Az Oppo Watch 2 hajlított AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely 60 Hz-es képfrissítést, valamint 326 ppi-s pixelsűrűséget biztosít. A 46 mm-es modell esetében a képátló 1,75 hüvelyk. Akárcsak az előző generációnál, két fizikai gomb is ott lesz az óra oldalán.

Az okosóra támogatja a 24 órás pulzusmérést, képes mérni a vér oxigénszintjét, monitorozni az alvási minőséget, megfigyelni a különböző stressz szinteket. Az aktív életet élők számára több, mint 100 sport üzemmód áll majd rendelkezésre, és az 5ATM minősítésnek köszönhetően úszni is lehet majd a készülékkel, amely nem mellesleg saját beépített GPS modullal is bír.

Az Oppo Watch 2 előrendelése ma indul, a termék kiszállítása augusztus 6-án kezdődik, de a forgalmazás egyelőre Kínára korlátozódik. A 42 mm-es, csak Bluetooth kapcsolatokat támogató változat ára 200 dollár, az eSIM-es változat 230, míg a 46 mm-es eSIM-es modell 310 dollárt kóstál.

Az előrendelők egyébként mindenféle kedvezményeket vehetnek igénybe, amelyekkel mérsékelhető a vételár. Érdemes megemlíteni, hogy a kínai változaton az Android 8.1 alapon nyugvó ColorOS for Watch operációs rendszer fut, akárcsak az eredeti Oppo Watch-on. A globális forgalomba kerülő készülékre viszont már Google Wear OS-t fognak telepíteni, ám egyelőre még nem tudni semmit a nemzetközi forgalmazás részleteiről.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid