Hivatalos: befelé hajló kijelzővel jön a Huawei Mate X2

0

A Huawei a kínaiak legnagyobb közösségi oldalán, a Weibón tett közzé egy előzetes plakátot, ami egyben meghívó is az új hajlítható csúcsmobiljuk bemutatójára. A készülék jelentősen eltér majd dizájn terén az elődjeitől.

A korábbi Mate X modellek kijelzője kifelé hajlott, ami sérülékenység szempontjából nem volt túlzottan előnyös. Az új Mate X2 esetében azonban egy olyasmi kialakításra vált a Huawei, mint amit a Samsung is használ, tehát összehajtott állapotban belülre kerül a flexibilis panel.

A Huawei Mate X2 bemutatója február 22-én lesz, vagyis nem kell már sokat várnunk az új, futurisztikus zászlóshajóra.

A gyártó még nem árult el konkrét specifikációkat, de pletykákból már lehet sejteni néhány részletet. A fő kijelző 8,01 colos képátlóval és 2480×2222 pixeles felbontással rendelkezhet, és hasonlóan a Galaxy Z Fold 2-höz, itt is lesz egy külső megjelenítő, ami 6,45 colon jeleníti majd meg a tartalmakat. Mindkét képernyő 90 Hz-es OLED lesz a hírek szerint, a gyártásukról pedig a Samsung és a BOE fog gondoskodni.

A Mate X2-t természetesen az új 5 nm-es Kirin 9000 5G lapka hajtja majd, az akkumulátor pedig 4400 mAh-s lehet 66W-os gyorstöltéssel.

Szerinted mennyiért adja majd a Huawei a telefont?

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid