Hivatalos: ekkor mutatják be a Samsung Galaxy Note 10-et

0

Eddig több spekuláció is volt a Note 10 modellek bemutatójára vonatkozóan, most azonban a Samsung pontot tett a találgatások végére, ugyanis kiküldte a meghívókat a következő Unpacked eseményre.

A Samsung Galaxy Note 10 szériát augusztus 7-én leplezik le, ami egyáltalán nem meglepő, voltak már erre utaló pletykák az elmúlt időszakban. A Note 9-et egyébként tavaly augusztus 9-én mutatták be.

Íme egy friss, hivatalos kedvcsináló a Note 10-hez:

Bár nincs kiírva, de egyértelmű, hogy egy (vagy több) Note telefon érkezik, hiszen ott az S Pen, és jól látszik a kijelzőben lévő kameralyuk is, amely ezúttal középre kerül a szimmetria jegyében.

Legalább két Galaxy Note 10 mobilra számítunk, lesz egy sima Note 10, illetve egy nagyobb Note 10+ (vagy Note 10 Pro), és biztosra vehető egy 5G-s kiadás is, de az még kérdéses, hogy ez egy különálló modell lesz-e, vagy már alapból a nagyobb verzió támogatni fogja az újfajta hálózatokat. Addig is íme néhány korábbi renderkép, amik még nem hivatalosak, de valószínűleg nagyon hasonlóan néznek majd ki az újdonságok:

Galaxy Note 10

Galaxy Note 10 Pro (Note 10+)

 

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid