Hivatalos a Huawei Watch Fit

0

A Huawei vadonatúj okosórát mutatott be, ami többek között hatalmas méretű AMOLED kijelzőt, 10 napos üzemidőt és egy rakás klassz funkciót állít csatasorba a vásárlók kegyeinek megszerzéséért. A Huawei Watch Fit például saját GPS navigációt és 24 órás pulzusmérést is kapott.

Az okosóra négyzetes kialakítású, megjelenítője 1,64 hüvelykes, és ez egy AMOLED panel, amelyet minden oldalán enyhén lekerekítettek. A készülék anyaga a leírás szerint “polymer fiber”, ami igazából műanyagot jelent, és a kijelző mellett egy fizikai gomb is rendelkezésre áll a kütyü irányítására, ami az óra oldalsó keretére került.

A Huawei Watch Fit összesen háromféle színben kapható, és négyféle szíjat lehet majd hozzá kérni, ezeket szilikonból készítik. Az okosóra a kínai gyártó saját fejlesztésű Lite OS rendszerét futtatja, azt viszont egyelőre hivatalosan nem közölték, milyen processzor dolgozik a készülékben (a források szerint az nem lehet más, mint a Kirin A1).

Az óra minden elvárható funkcióval fel lett vértezve, vannak cserélhető számlapok, egy rakat sport üzemmód, beépített GPS, 24 órás pulzusmérés, alvás és menstruációs ciklus monitorozás, no és persze megkapjuk az órával párosított telefon vagy táblagép értesítéseit, illetve irányítani tudjuk annak kameráját, multimédia lejátszóját is.

Az okosóra átlagos felhasználás mellett 10, kemény igénybevétel esetén 7 napos üzemidőre képes, ha pedig folyamatosan be van kapcsolva a GPS, akkor 12 órára lehet számítani egyetlen feltöltéssel.

A Huawei Watch Fit pontos ára, és a megjelenés ideje még nem ismert.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid