Hivatalos: jön a Xiaomi Mi 11 Global verziója

0

A nagy sikerű kínai megjelenés után a Xiaomi Mi 11 hamarosan a nemzetközi piacot is meghódíthatja. A vállalat nemrég bejelentette, hogy mikor érkezik a csúcsmodell Global verziója, ami Európában is kapható lesz.

A Xiaomi 2021 február 8-án, itteni idő szerint délután 13:00-tól tart egy bemutató eseményt, amelyen debütál az új MIUI 12.5 felület Global kiadása, valamint a Xiaomi Mi 11-ből is leleplezik a nemzetközi piacokra szánt modellt. A készülék alapvetően megegyezik majd a kínai verzióval, minimális regionális eltérések lehetnek, főleg szoftveresen, illetve az is kérdéses még, hogy az európai vásárlók számára is biztosítani fogják-e ingyen a töltőt azoknak, akik igényt tartanak rá.

A Xiaomi Mi 11 hivatalos európai árát is a bemutatón fedik majd fel, de a hírek szerint 800 euró környékén fog startolni a készülék, ami 286 ezer Ft. Ez persze még messze nem biztos, várjuk ki a végét.

Xiaomi Mi 11

Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy a Mi 11-gyel együtt bemutatnak-e más készülékeket is. Számítunk egy Mi 11 Pro verzióra gyorsabb töltéssel és periszkópos telefotó kamerával, de még nem tudni, hogy ez is kapható lesz-e Európában.

 

Ha olcsóbb Xiaomi telefont keresel, akkor itt van pár, amik épp akciósak:

Vámmentes szállítás: EU Priority Line – általában 2-5 dollárba kerül. Emellett szállítási biztosítást is érdemes kérni, ez általában már alapból be van jelölve (a fenti árakat ezek nélkül számoltuk). A pontos végső árak az árfolyam függvényében változhatnak!

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid