Hivatalos: jönnek az új Redmi Note 9 kiadások

0

Beigazolódtak a korábbi pletykák, a Xiaomi ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy jön az új Redmi Note 9 széria, mégpedig három friss modellel. A készülékek lényegesen eltérnek majd az eddigi Redmi Note 9 mobiloktól.

Három új Redmi Note 9 telefon érkezik november 26-án, vagyis jövő hét csütörtökön. A pontos nevek még nem ismertek, de az alábbiakra számítunk:

  • Redmi Note 9 4G
  • Redmi Note 9 5G
  • Redmi Note 9T 5G vagy Redmi Note 9 Pro 5G

Ezek az új modellek nem keverendők össze a korábbi Redmi Note 9 készülékekkel, lesz ugyanis jó pár különbség, például hardverben és dizájnban. Az alábbi előzetes képen látszik az utóbbi, igaz, csak részben:

A Redmi Note 9 4G valamilyen újabb középkategóriás Snapdragon processzorral jöhet, de nyilván olyannal, ami még nem támogatja az 5G-t. A pontos típus még nem ismert, de minden bizonnyal egy 7-es szériás verzióról lesz szó, mint például a 732G.

A Redmi Note 9 5G-ben MediaTek Dimensity 800U fog dolgozni, a kijelzője 6,53 colos lehet majd, az akkumulátor pedig 5000 mAh-s.

A Pro 5G modellről lehet tudni a legtöbbet, igaz, egyelőre csak pletykaszinten. Ebben Snapdragon 750G teljesíthet majd szolgálatot, és egy 120 Hz-es kijelzőre, valamint 108 MP-es kamerára számítunk.

Más konkrétumot egyelőre sajnos nem tudni, de hamarosan minden kiderül. A telefonok első körben Kínában debütálnak, és egyelőre kérdéses, hogy eljutnak-e a nemzetközi piacra, illetve ha eljutnak, akkor lehetséges, hogy más neveken.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid