Black Friday okosóra kiárusítás 2020

0

Ha okosóra vásárlását tervezed az ünnepi időszakban, akkor érdemes megnézned az alábbi Black Friday akciókat, ugyanis több népszerű típust is leáraztak. Vannak magyar menüs, vízálló, és SIM kártyás okosórák is a kínálatban, nőknek és férfiaknak is.

Frissítés: véget ért a Black Friday, de vannak újabb akciós okosórák, frissítettük a cikket, érdemes végig olvasni!

Ez is érdekelhet:

További tudnivalók:

  • Ingyenes szállítás előre fizetés esetén
  • 1-2 munkanapon belül feladjuk a termékeket
  • 1 év teljes körű magyarországi garancia minden okosórára
  • 30 napos visszavásárlási garancia minden okosórára

Ismerd meg az akciós okosórákat!

Fuse Pro okosóra

Fuse Pro okosóra most 49.990 Ft helyett csak 39.990 Ft (-20%). Egy igazi nagy tudású 2020-as okosóra, ami teljesen magyar menüs, és vízálló az IP67-es tanúsítvány szerint. Tehetsz bele SIM kártyát, így önállóan is alkalmas hívások indítására és fogadására, gyakorlatilag kivált egy telefont. Android és iOS kompatibilis, kijelzi az értesítéseket, és többféle sport móddal is ellátták. Van benne GPS, méri a pulzust, és még számos hasznos funkciókkal bír. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Q4 Fit okosóra

Q4 Fit okosóra most 29.990 Ft helyett 27.990 Ft (-7%). Egy igazi csinos, vékony és könnyű okosóra, ami nőknek is ajánlott, főként a gyönyörű rózsaarany és ezűst színekben, de visszafogott feketében is elérhető. Az okosóra vízálló, és kompatibilis Android és iOS telefonokkal is. Sok hasznos funkciót tud, jelez az értesítéseknél, méri az aktivitást, stb., az üzemidő pedig kiváló, akár 5 napot is kibír egy töltéssel. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Q4 Max okosóra

Q4 Max okosóra most 36.990 Ft helyett csak 29.990 Ft (-19%). Ha egy divatos, nagy kijelzős okosórát keresel, akkor a Q4 Max lehet a megfelelő választás. Ez a típus is vízálló, elérhető fekete és ezüst színekben, és sok hasznos dolgot tud, ráadásul az üzemideje is kiváló. További részletek és vásárlás ezen a linken.

További népszerű típusok:

Q3 Sport okosóra (vízálló) 29.990 Ft helyett 23.990 Ft (-20%). Nagy kijelzős, sportos, vízálló okosóra cserélhető szíjjal. Android és iOS kompatibilis, kijelzi az értesítéseket, telefon kihangosításra is jó, és van benne pulzusmérő. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Fuse Atmos okosóra (vízálló) 29.990 Ft helyett 26.990 Ft (-10%)Minőségi, vízálló okosóra hosszú üzemidővel, karbonmintás házzal és zseblámpával az oldalán. Android és iOS kompatibilis, kijelzi az értesítéseket, és van benne pulzusmérő. További részletek és vásárlás ezen a linken.

G4 Smart okosóra (magyar menü, SIM kártyás) 31.990 Ft helyett 27.990 Ft (-13%)Az egyik legnépszerűbb olcsó magyar menüs okosóra. Tehetsz bele SIM kártyát, így önállóan is lehet vele telefonálni, de rengeteg egyéb hasznos dolgot tud: értesítések kijelzése, képnéző, zenelejátszó, kihangosítás, beépített kamera, stb. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Fuse Neo Lite okosóra (vízálló) 34.990 Ft helyett 29.990 Ft (-14%)Igazi prémium okosóra gyönyörű fémházzal és kijelzővel, sport funkciókkal és vízálló kivitellel. Android és iOS kompatibilis, működik rajta a kihangosítás, jelzi az értesítéseket, stb. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Fuse Neo okosóra (magyar menü, vízálló) 41.990 Ft helyett 39.990 Ft (-5%)Újabb népszerű magyar menüs okosóra, ami vízálló, és prémium fémházzal bír. Android és iOS kompatibilis, működik rajta a kihangosítás, jelzi az értesítéseket, stb. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Fuse Sport fitnesz okosóra (vízálló, GPS-es) 47.990 Ft helyett 41.990 Ft (-13%). Vékony, könnyű, kompakt fitnesz okosóra hosszú üzemidővel és vízálló kivitellel. Rengeteg profi spot funkció, beépített GPS, és sok hasznos egyéb funkció jellemzi. Android és iOS kompatibilis, jelzi az értesítéseket és a hívásokat is. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Ticwatch S okosóra (Wear OS) 64.990 Ft helyett 31.990 Ft (-51%) – kifutó, utolsó darabok! Nagy tudású okosóra AMOLED kijelzővel és Google Wear OS rendszerrel. Appokat is lehet rá telepíteni. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Retrowatch X okosóra (retró okosóra) 25.990 Ft helyett 17.990 Ft (-31%). Kisméretű, filléres retró okosóra színes kijelzővel, jó üzemidővel és vízálló külsővel. Android és iOS kompatibilis, jelzi az értesítéseket és a hívásokat is. További részletek és vásárlás ezen a linken.

 

Frissítés: újabb akciók!

 

Más okosórát keresel? Böngéssz az alábbi kategóriákból:

Forrás: DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid