Friss hírek a Redmi K40 mobilokról

0

A Digital Chat Station nevű szivárogtatónak köszönhetően friss információkkal tudunk szolgálni nektek a Redmi K40 mobilokkal kapcsolatban.

A szivárogtatás központi eleme a készülékek megjelenítője, ami ha igazak ezek a szóbeszédek, egységesen megnövelt képfrissítési rátával fognak bírni. Miért érdekes ez? Nos azért, mert a jelenlegi Redmi K30 szériában van 60 Hz-es, 120 Hz-es, de még 144 Hz-es képernyő is, van amelyik OLED, és van amelyik LCD technológiára épül. Ha a szivárogtató nem téved, akkor a következő generáció esetében már nem lesz 60 Hz-es kijelző, de hogy pontosan milyen képfrissítést kapunk, arról nincs információ.

A másik, amiről szó esett, az az elérhető töltési sebességek. A Redmi K30 telefonok között van 27, 30, de 33 wattos metódust támogató modell egyaránt, ám a szivárogtató szerint ebben is lesz némi egységesítés. Nem érdemes nagy előrelépésre számítani, de a 3C listázása szerint a Redmi K40, és annak Pro változata 33 wattos töltést támogató aksival kerül majd forgalomba. Lehet majd használni hozzá pontosan ugyanazt az MDY-11-EX adaptert, amivel a mostani K30 Pro modelleket tölthetjük.

Egy másik listában (MIIT) is feltűnt a készülék, mégpedig az M2006J10C modellszámmal. A jelenlegi feltételezések szerint a telefon egy 5G képes modell lesz, amelynek belsejében egy Qualcomm Snapdragon 775G lapkakészlet végzi a számításokat. Ez a chipset még nem hivatalos, de ha minden jól megy, december elsején a nagyérdemű elé tárhatják, a neve alapján egy felturbózott Qualcomm Snapdragon 750G-ről lehet szó. A prémium Redmi K40 modellek belsejében pedig a szintén aznap debütáló Qualcomm Snapdragon 875 lapka teljesíthet szolgálatot.

Egyelőre nem tudni, mikor jöhetnek az új Redmi K mobilok, de előtte még lesz esemény bőven. Ha minden igaz, akkor november 24-én számíthatunk az új, 5G-s Redmi Note mobilokra. A Pro változat lelke egy Qualcomm Snapdragon 750G lehet, míg a megjelenítője adaptív képfrissítéssel bírhat, képes lesz magát állítani 30 és 120 Hz között attól függően, hogy éppen milyen tartalmat jelenít meg. Számítani lehet még egy 4820 mAh kapacitású aksira, amit majd egy akár 33 wattos adapterrel is táplálhatunk, ha merülni kezd. A verebek még egy 108 megapixeles elsődleges kameráról is csiripelnek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid