Vízálló okosóra ajánló – Népszerű típusok magyar garanciával

0

Készítettünk egy vízálló okosóra válogatást olyan készülékekből, amelyek Magyarországon is beszerezhetők hazai garanciával. A lista messze nem teljes, de igyekeztünk minden árkategóriát lefedni az olcsóbb kütyüktől a drágábbakig.

A felsorolt okosórákat extra gyorsan, akár 1 nap alatt megkapod!

Azt már az elején érdemes leszögezni, hogy a vízállóságnak különböző fokozatai vannak, sok olyan óra van, ami inkább csak cseppálló, és nem ajánlják őket víz alá meríteni. Most csak olyan készülékeket fogunk felsorolni, amelyek már megütnek egy bizonyos szintet, és lehet bennük zuhanyozni, fürdeni, vagy akár úszni is.

Mutatunk 6 remek vízálló okosórát!

Fuse Atmos

A Fuse Atmos egy divatos, fiatalos, vízálló okosóra karbonmintás házzal és cserélhető szíjjal. A kijelzője meglehetősen nagy és jól olvasható, az üzemidő pedig 1-2 hét, vagyis nem kell annyira gyakran tölteni.

Funkciók terén az alap dolgokat kapjuk, van értesítéskijelzés, hívásjelzés, különféle sportmódok, lépésszámláló, pulzusmérő, és még a telefonod zenelejátszóját is vezérelheted az óráról. A Fuse Atmos egyik jellegzetessége, hogy az oldalán van egy LED lámpa saját ki- és bekapcsoló gombbal, így gyakorlatilag egy olyan zseblámpát kapunk, ami mindig kéznél van. Az óra kompatibilis Android mobilokkal és iPhone-okkal is, és most 29.990 Ft helyett 23.990 Ft-ért rendelhető akcióban ingyenes 1 napos szállítással és ajándék második szíjjal. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Q3 Sport okosóra

A Q3 Sport egy kifejezetten sportos, divatos okosóra, ami az IP68-as tanúsítvány szerint vízálló. A kijelzője egész nagy, és jól látható napsütésben is, a kényelmes szilikon szíj pedig bármikor cserélhető. A funkciók között itt is van értesítés kijelzés és híváskijelzés, sőt, a beépített hangszóró és mikrofon segítségével akár telefonálni is tudunk vele, fogadhatunk és indíthatunk hívásokat (kihangosítás), ha a közelben van a mobilunk. Van továbbá lépésszámláló, pulzusmérő. zene vezérlés és más más alap funkciók.

Android és iPhone kompatibilis ez az óra is, az ára pedig 29.990 Ft, bővebb leírást itt találsz.

Fuse Neo

A Fuse Neo csak nemrég jelent meg, és a vékony, minőségi fémháza mellett nagy előnye a magyar nyelvű menü. Egy szép, teljesen kerek érintőkijelzővel látták el, a szíj pedig cserélhető, és több verzióból is lehet választani.

Néhány funkció a sok közül:

  • Telefon kihangosítás (hívások indítása, fogadása)
  • Jelzi az értesítéseket (telefonhoz csatlakoztatva)
  • Vezérli a telefon zenelejátszóját (léptetés, megállítás, hangerő) és kameráját.
  • Automatikusan felvillan az óra, ha felemeled a kezed
  • Pulzusmérő
  • stb.

A Fuse Neo kompatibilis Android mobilokkal és iPhone-okkal is. Az ára most akcióban 41.990 Ft helyett 34.990 Ft, bővebb leírást itt találsz.

Fuse Sport

A Fuse Sport egy kifejezetten sportolásra kihegyezett okosóra, számtalan aktivitásfajtát képes követni, fejlett a pulzusmérője, és GPS-vevő is van benne. Nagy előnye a vékony, kompakt kivitel, a cserélhető szíj, az 5ATM vízállóság, és a korrekt üzemidő. Az ára most 47.990 Ft helyett 39.990 Ft, további részletek ezen a linken.

Ticwatch E2 és S2

A Ticwatch E és S a gyártó első Wear OS okosórái voltak, és nagyon népszerűek ettek, de csak nagyon alapfokú vízállóságot kaptak, úszásra már nem voltak alkalmasak. Nemrég azonban megjelentek az utódok, az E2 és az S2, amelyek frissített hardvert és megújult a dizájn kaptak, továbbá a komolyabb, 5ATM vízállóság révén már úszni is lehet velük. Most már mindkét verziónak cserélhető a szíja, és az S2 katonai tanúsítványt is kapott, vagyis sok mindennek ellenáll.

Ezeknek az óráknak az egyik legnagyobb előnye egyébként a Google Wear OS rendszer, ami azt jelenti, hogy szinte egy teljes értékű Android fut rajtuk. Már gyárilag rengeteg mindenre jók, és van rajtuk Play Áruház is, ahonnan számos egyéb alkalmazás telepíthető, sőt, még akár egyszerűbb játékok is.

További részletek:

  • Ticwatch E2 (+ajándék választható prémium szíj a gyárin felül): 62.990 Ft
  • Ticwatch S2 (+ajándék választható prémium szíj a gyárin felül): 72.990 Ft

 

Megjegyzés: az összes említett okosóra ingyenes, gyors szállítással rendelhető Magyarországról, 1 év teljes körű garanciával, és 30 napos elállási garanciával!

Forrás: DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid