Vízálló okosóra tippek, népszerű típusok 2021

0

Készítettünk egy vízálló okosóra válogatást olyan készülékekből, amelyek Magyarországon is beszerezhetők hazai garanciával. A lista messze nem teljes, de igyekeztünk minden árkategóriát lefedni az olcsóbb kütyüktől a drágábbakig. (Utoljára frissítve: 2021. december)

Azt már az elején érdemes leszögezni, hogy a vízállóságnak különböző fokozatai vannak, sok olyan óra van, ami inkább csak cseppálló, és nem ajánlják őket víz alá meríteni.

Gyakoribb vízállósági szintek

  • 3ATM vagy IP67: az ilyen jelölésű okosórák általában mérsékelten vízállók, egy kis eső, izzadtság vagy ráfröccsenő víz nem tesz kárt bennünk, de teljesen víz alá meríteni már nem ajánlott őket, így úszásra sem alkalmasak.
  • 5ATM vagy IP68: ezek már egy magasabb szintű vízállóságot jelölnek, meghatározott ideig és mélységig víz alá meríthetők az órák, és általában már úszásra is alkalmasak.

Fontos: egy adott okosóra esetében a pontos használhatóságot mindig a gyártó adja meg, a fentiek csak nagy általánosságban igazak.

Mutatunk 7 remek vízálló okosórát!

A felsorolt okosórákat extra gyorsan, akár 1 nap alatt megkapod!

Q4 Fit okosóra (IP67)

Egy igazi csinos, könnyű és vékony okosóra, ami nőknek is ajánlott, főként a gyönyörű rózsaarany és ezüst színekben, de visszafogott feketében is elérhető. Az okosóra vízálló, és kompatibilis Android és iOS telefonokkal is. Sok hasznos funkciót tud, jelez az értesítéseknél, méri az aktivitást, stb., az üzemidő pedig kiváló, akár 5 napot is kibír egy töltéssel.

A Q4 Fit okosóra most 29.990 Ft helyett 27.990 Ft-ba kerül. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Q4 Max okosóra (IP68)

Ha egy divatos, nagy kijelzős okosórát keresel, akkor a Q4 Max lehet a megfelelő választás. Ez a típus is vízálló, elérhető fekete és ezüst színekben, és sok hasznos dolgot tud, ráadásul az üzemideje is kiváló.

Az Android és iOS kompatibilis Q4 Max okosóra most 36.990 Ft helyett csak 29.990 Ft-ba kerül. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Fuse Neo Lite (IP67)

Igazi prémium okosóra gyönyörű fémházzal és kijelzővel, sport funkciókkal és vízálló kivitellel. Android és iOS kompatibilis, működik rajta a kihangosítás, jelzi az értesítéseket, stb.

Néhány funkció a sok közül:

  • Telefon kihangosítás (hívások indítása, fogadása)
  • Jelzi az értesítéseket (telefonhoz csatlakoztatva)
  • Vezérli a telefon zenelejátszóját (léptetés, megállítás, hangerő) és kameráját.
  • Automatikusan felvillan az óra, ha felemeled a kezed
  • Pulzusmérő
  • stb.

A Fuse Neo Lite okosóra most akcióban 34.990 Ft helyett 29.990 Ft-ba kerül. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Smartic NEO 2 (IP68)

A Smartic NEO 2 okosóra vékony, minőségi fémháza mellett nagy előnye a magyar nyelvű menü. Egy szép, teljesen kerek érintőkijelzővel látták el, a szíj pedig cserélhető, és több verzióból is lehet választani.

Az óra kompatibilis Android mobilokkal és iPhone-okkal is. Az ára most akcióban 44.990 Ft helyett 37.990 Ftbővebb leírást itt találsz.

Fuse Pro (IP67)

Egy igazi nagy tudású 2020-as okosóra, ami teljesen magyar menüs, és vízálló az IP67-es tanúsítvány szerint. Tehetsz bele SIM kártyát, így önállóan is alkalmas hívások indítására és fogadására, gyakorlatilag kivált egy telefont. Android és iOS kompatibilis, kijelzi az értesítéseket, és többféle sport móddal is ellátták. Van benne GPS, méri a pulzust, és még számos hasznos funkciókkal bír.

Fuse Pro okosóra magyar menüvel

A Fuse Pro okosóra most 49.990 Ft helyett csak 39.990 Ft-ba kerül. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Smartic Ria (IP67)

A Smartic Ria egy igazi prémium, vékony, fémházas női okosóra egyszerű, ikonos menüvel, aminek köszönhetően külföldi nyelvtudás nélkül is könnyen használható. Rengetegféle óralap tölthető le rá, sajátot is lehet készíteni, és kompatibilis Android, illetve iOS rendszerekkel is.

A Smartic Ria okosóra most 47.990 Ft helyett csak 34.990 Ft-ba kerül akcióban ezen az oldalon.

Fuse Sport (5ATM)

A Fuse Sport egy kifejezetten sportolásra kihegyezett okosóra, számtalan aktivitásfajtát képes követni, fejlett a pulzusmérője, és GPS-vevő is van benne. Nagy előnye a vékony, kompakt kivitel, a cserélhető szíj, az 5ATM vízállóság, és a korrekt üzemidő. Az ára most 47.990 Ft helyett 41.990 Fttovábbi részletek ezen a linken.

 

Megjegyzés: az összes említett okosóra ingyenes, gyors szállítással rendelhető Magyarországról, 1 év teljes körű garanciával, és 30 napos elállási garanciával!

Ez is érdekelhet:

Forrás: DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid