TOP 3 női okosóra 2022 – Új típusok!

0

Nem egyszerű megfelelő női okosórát találni, de most mutatunk pár bevált típust, amik nem kerülnek egy vagyonba, és sok hasznos dolgot tudnak. (Újabb, 2022-es típusokkal frissítettük a cikket!)

Három olyan kedvező árú okosórát szeretnénk ajánlani nektek, amik kedveltek a nők körében, és akár ajándéknak is tökéletesek.

Mitől lesz “női” egy okosóra?

A legtöbb ilyen kütyü nem kifejezetten hölgyeknek készül, ezért alapvetően két fontos kritériumra érdemes odafigyelni a vásárlásnál:

  • Az okosóra elérhető legyen lányos verzióban (pl. fehér, ezüst vagy rózsaszín).
  • Az okosóra szíja vékony csuklóra is illeszkedjen.
  • Maga az okosóra is legyen viszonylag kis méretű, és vékony, hogy jól mutasson egy női csuklón.

Most néhány olyan bevált típust mutatunk, amelyekre teljesülnek ezek a feltételek, és ár/érték arányban jónak számítanak.

A felsorolt okosórákat extra gyorsan, akár 1 nap alatt megkapod!

Női okosórák: 3 bevált típus 2022-ben

Leafit K7 okosóra

A Leafit K7 egy egyszerű, annál szebb szebb okosóra, kifejezetten csinosan néz ki rózsaszín és arany színben is, utóbbihoz hófehér szíj is kérhető. Az óra könnyű, karcsú, és vékony csuklóra is tökéletesen illeszkedik. A kijelző kellően nagy, teljesen kerek, és egy a széleknél lekerekített üveg borítja. Ja, és vízálló is az IP68-as minősítés szerint.

Funkciók terén az alap dolgokat kapjuk, nincs SIM foglalat vagy telefonálási lehetőség, de ez az óra nem is ezekről szól. Sokféle óralap közül lehet választani, ezek között vannak sportosabbak, elegánsabbak, és csak úgy szimplán aranyosak is, a telefonos appon keresztül pedig újakat is tölthetünk le. Kompatibilis Android telefonokkal és iPhone-okkal is, jelez az értesítéseknél és a hívásoknál, méri az egésznapos aktivitást, a pulzust, és vannak különféle sportmódok is.

A menüje nagyon egyszerű, szinte csak ikonok vannak benne mindenhol, így nyelvtudás nélkül is használható (+ jár hozzá magyar nyelvű útmutató).

A Leafit K7 most akcióban 32.990 Ft-os áron rendelhető gyors, 1-2 napos szállítással és 1 év magyarországi garanciával ezen az oldalon.

Smartic Ria okosóra

A Smartic Ria tudásban nagyon hasonló, mint a már említett Leafit K7, és ennek is egy nagyon egyszerű, szinte csak ikonokból álló menüje van, így nyelvtudástól függetlenül használható. A fő eltérés a kivitelben és a dizájnban keresendő. A Q4 Fit sem egy nagy óra, de a Smartic Ria még kisebb és vékonyabb, kinézetre pedig kevésbé sportos, inkább elegánsabb. Gyönyörű ajándék hölgyeknek!

Az 1,1 colos érintőkijelző gyönyörű megjelenítést biztosít, számos óralap beállítható, és újakat is lehet letölteni, illetve saját képet is kiválaszthatunk háttérnek. A Smartic Ria anyaghasználata rendkívül magas minőséget képvisel, természetesen itt is van vízállóság, és az üzemidőre sem lehet panasz. Az ára kicsit magasabb, de 30 napig elállhatsz a vásárlástól, ha mégsem jönne be, és itt is adott az 1 év teljes körű magyarországi garancia. Itt tudod megrendelni az órát.

Smartic X okosóra

Smartic X egy gyönyörű, prémium okosóra, ami nőknek is jó választás lehet. Magyar menüvel rendelkezik, vízálló az IP67-es szabvány szerint, és alkalmas hívások indítására és fogadására is egy csatlakoztatott mobilon keresztül.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, kijelzi az értesítéseket, és számos sport módot ismer. További leírás és rendelés:

 

Ez is érdekelhet:

Hogy tetszenek a felsorolt női okosórák?

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid