Női okosóra ötletek – Kedvelt típusok hölgyeknek (is)!

0

Nem egyszerű megfelelő női okosórát találni, de most mutatunk pár bevált típust, amik nem kerülnek egy vagyonba, és sok hasznos dolgot tudnak. (Újabb típusokkal frissítettük a cikket!)

Három olyan kedvező árú okosórát szeretnénk ajánlani nektek, amik kedveltek a nők körében, és akár ajándéknak is tökéletesek.

Mitől lesz “női” egy okosóra?

A legtöbb ilyen kütyü nem kifejezetten hölgyeknek készül, ezért alapvetően két fontos kritériumra érdemes odafigyelni a vásárlásnál:

  • Az okosóra elérhető legyen lányos verzióban (pl. fehér, ezüst vagy rózsaszín).
  • Az okosóra szíja vékony csuklóra is illeszkedjen.
  • Maga az okosóra is legyen viszonylag kis méretű, és vékony, hogy jól mutasson egy női csuklón.

Most néhány olyan bevált típust mutatunk, amelyekre teljesülnek ezek a feltételek, és ár/érték arányban jónak számítanak.

A felsorolt okosórákat extra gyorsan, akár 1 nap alatt megkapod!

Női okosóra ajánló, 3 bevált típus

G4 Smart okosóra

A G4 Smart egy kedvező árú okosóra teljesen magyar nyelvű menüvel. A SIM foglalat révén önállóan is alkalmas telefonálásra, mobillal összekapcsolva használható kihangosításra és megjeleníti az értesítéseket, ráadásul számos multimédiás funkciót is kapott (képnéző, zenelejátszó, kamera, stb.).

Miért ajánljuk nőknek is? Egyrészt elérhető fehér és ezüst színben (az alap szíj mindkét verziónál fehér), és jár hozzá ajándékba egy színes extra szíj, ami lehet világoszöld, rózsaszín vagy kék. A szíj értelemszerűen cserélhető, és 10 fokozatban állítható.

A G4 Smart jelenleg akcióban 27.990 Ft-ért rendelhető ingyenes, gyors szállítással és 1 év magyarországi garanciával ezen az oldalon.

G4 Pro okosóra

A G4 Pro okosóra sokban hasonlít a G4 Smart-ra, a fő különbség, hogy kevesebb multimédiás funkciót kapott (nincs benne pl. képnéző vagy kamera), viszont van pulzusmérő, és nem csak Android telefonokkal kompatibilis, hanem iPhone-okkal is.

Ez is teljesen magyar menüs, és elérhető ezüst házzal és fehér szíjjal (+ ajándék világoszöld szíj), ami kifejezzen mutatós. A szíj itt is cserélhető, és 10 fokozatban állítható.

Az ára most 34.990 Ft ingyenes 1 napos szállítással és 1 év magyarországi garanciával. Itt tudod megrendelni.

Q4 Fit okosóra

A Q4 Fit egy igazi gyönyörűség, elképesztően csinosan néz ki rózsaarany és ezüst színben is, utóbbihoz hófehér szíj jár. Az óra könnyű, karcsú, és vékony csuklóra is tökéletesen illeszkedik. A háza fémből készült, a kijelző pedig kellően nagy, teljesen kerek, és egy a széleknél lekerekített üveg borítja. Ja, és vízálló is az IP67-es minősítés szerint. Így néz ki egy valódi női okosóra!

Funkciók terén az alap dolgokat kapjuk, ezúttal nincs SIM foglalat vagy telefonálási lehetőség, de ez az óra nem is ezekről szól. Több, mint 10-féle óralap közül lehet választani, ezek között vannak sportosabbak, elegánsabbak, és csak úgy szimplán aranyosak is. Kompatibilis Android telefonokkal és iPhone-okkal is, jelez az értesítéseknél és a hívásoknál, méri az egésznapos aktivitást, a pulzust, és vannak különféle sportmódok is.

Gyönyörű női okosóra rózsaarany és ezüst színekben, a fekete verzió pedig bárkinek ajánlható

A menüje angol, de szinte csak ikonok vannak benne mindenhol, szöveg alig, így nyelvtudás nélkül is el lehet boldogulni vele (+ jár hozzá magyar nyelvű útmutató).

A Q4 Fit okosórához az alap szilikon szíj mellé egy elegánsabb fémszíj is jár illeszkedő színben. Most akcióban 27.990 Ft-os áron rendelhető az óra gyors, 1-2 napos szállítással és 1 év magyarországi garanciával ezen az oldalon.

 

Ez is érdekelhet:

Hogy tetszenek a felsorolt női okosórák?

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid