Top 3 olcsó SIM kártyás okosóra

7

Vannak olyan okosórák, amelyek nem csak kiegészítőként használhatók, hanem akár önállóan is lehet velük telefonálni, SMS-ezni a beépített SIM kártya foglalatnak köszönhetően. Nézzünk néhány ilyen kütyüt, amik Magyarországon is kaphatók!

Három SIM kártyás okosórát veszünk most sorra, amelyek sok hasznos funkciót kínálnak, de nem kerülnek egy vagyonba. Kezdjük a legolcsóbbal!

D9 okosóra

A D9 okosóra önállóan is használható telefonálásra és SMS-ezésre, ha teszünk bele SIM kártyát, sőt, kezeli a telefonkönyvet és van rajta hívésnapló is.

d9-okosora-05

Persze SIM kártya nélkül is sok mindent tud az óra. Ha csatlakoztatjuk egy Android mobilhoz Bluetooth-on keresztül, akkor használható kihangosítóként (ugyanúgy fogadhatunk és indíthatunk hívásokat rajta), és kijelzi az értesítéseket (Facebook, email, Viber, stb.). Bármi történik a telefonon, az az órán is megjelenik, így nem kell elővenni a készüléket a zsebünkből.

Ezeken kívül vannak még fitnesz funkciók, multimédiás funkciók, kamera és sok minden más. A fémházas D9 okosóra jelenleg 14.990 Ft-ért vásárolható meg ingyenes szállítással és 1 év garanciával. Kattints ide a további részletekért!

G8 SE okosóra

A G8 SE okosóra nagyon sokban hasonlít a D9-re, funkcióit tekintve nagyjából ugyanazokat tudja. Ez is használható önállóan, vagy akár okostelefonhoz csatlakoztatva. Megjeleníti az értesítéseket, lehet vele telefonálni és SMS-ezni, működik kihangosítóként, stb.

Vannak azonban különbségek is. A G8 SE ugyanis egy nagyobb, kissé hajlított kijelzőt kapott, ami nagyon jól néz ki, és úgy összességében masszívabb az óra kivitele. További előny, hogy ezzel már tudunk távolról zenét léptetni a mobilon, így zenehallgatás közben nem kel mindig elővenni a telefont.

A fémházas G8 SE okosóra jelenleg 21.990 Ft-ba kerül 1 éves garanciával és ingyenes szállítással. További részletek és vásárlás ezen az oldalon.

G4 Pro okosóra

Csak nemrég jelent meg Magyarországon a G4 Pro okosóra, amely már magyar nyelvű menüt kapott, és egy teljes kör alakú, 1.3 colos IPS kijelzővel bír. Az óra szíja cserélhető, és magától feléled a kijelző, ha felemeljük a karunkat.

Természetesen ez is egy SIM kártyás okosóra, azaz önállóan is tudunk vele hívásokat indítani/fogadni, valamint SMS-ezni, és itt is van telefonkönyv, illetve hívásnapló.

A G4 Pro nagy előnye még az előző két órához képest, hogy nem csak Android, hanem iOS rendszerű mobilokat is támogat: használhatjuk kihangosításra, megjeleníti az értesítéseket, sőt, akár zenét is válthatunk vele a telefonon!

Vannak fitnesz funkciók, valamint pulzusmérő is az órán. A G4 Pro több színben is kapható ajándék extra szíjjal, és jelenleg 34.990 Ft-os áron rendelhető, ingyenes szállítással és garanciával. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Neked melyik SIM kártyás okosóra tetszik a legjobban?

Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid