Top 3 olcsó SIM kártyás okosóra (frissítve!)

7

Vannak olyan okosórák, amelyek nem csak kiegészítőként használhatók a mobilunk mellé, hanem akár önállóan is lehet velük telefonálni, SMS-ezni a beépített SIM kártya foglalatnak köszönhetően. Nézzünk néhány ilyen kütyüt, amik Magyarországon is kaphatók!

  • Frissítés (2019. dec. 05.): frissítettük a listát, újra aktuális a cikk!

A felsorolt okosórákat extra gyorsan, akár 1 nap alatt megkapod!

Három SIM kártyás okosórát veszünk most sorra, amelyek kedvelt, bevált típusok, sok hasznos funkciót kínálnak, de nem kerülnek egy vagyonba.

G8 SE okosóra

A G8 SE okosóra egy meglehetősen olcsó, mégis nagy tudású eszköz. Használható önállóan, vagy akár okostelefonhoz csatlakoztatva. Megjeleníti az értesítéseket, lehet vele telefonálni és SMS-ezni, működik kihangosítóként, stb.

A G8 SE érdekessége az enyhén ívelt kijelző, ami nagyon jól néz ki, és még egy kamera is található rajta. Hátránya, hogy a szíja nem cserélhető, de már elérhető magyar menüvel is.

A fémházas okosóra jelenleg akcióban 19.990 Ft-ba kerül 1 éves garanciával és ingyenes szállítással. További részletek és vásárlás ezen az oldalon.

G4 Smart okosóra

A G4 Smart egy friss típus, és az egyik fő előnye a teljesen magyar menü, de persze nem csak emiatt érdemes választani. Egy szép, levágás nélküli kerek IPS kijelzőt kapott, van rajta kamera, cserélhető a szíja, és rengeteg mindenre használható.

Természetesen vannak telefon funkciók, lehet vele hívásokat fogadni és indítani, akár mobil nélkül is, telefonhoz csatlakoztatva pedig kihangosításra is jó. Kezeli az SMS-eket, megjeleníti az értesítéseket, és a multimédiás képességekből sincs hiány: képnéző, zenelejátszó, diktafon, fájlkezelő, stb. Az órával ráadásul lehet vezérelni a telefonunk zenelejátszóját is, illetve elsüthető vele távolról a kamera.

Ez persze még messze nem minden, itt találsz bővebb bemutatót. A G4 Smart jó választás lehet nem csak férfiaknak, hanem hölgyeknek vagy gyermekeknek is, és most kifejezetten kedvező áron, 31.990 Ft helyett 25.990 Ft-ért rendelhető meg 1 év magyarországi garanciával, ingyenes szállítással és ajándék extra szíjjal a DroidVilág weboldalán.

G4 Pro okosóra

Igen népszerű Magyarországon a G4 Pro okosóra, amely szintén magyar nyelvű menüt kapott, és egy teljes kör alakú, 1.3 colos IPS kijelzővel bír. Az óra szíja cserélhető, és magától feléled a kijelző, ha felemeljük a karunkat (ezt a G4 Smart is tudja).

Természetesen ez is egy SIM kártyás okosóra, azaz önállóan is tudunk vele hívásokat indítani/fogadni, valamint SMS-ezni, és itt is van telefonkönyv, illetve hívásnapló.

A G4 Pro nagy előnye az előző két órához képest, hogy van rajta pulzusmérő, és nem csak Android, hanem iOS rendszerű mobilokat is támogat: használhatjuk kihangosításra, megjeleníti az értesítéseket, sőt, akár zenét is válthatunk vele a telefonon!

A G4 Pro okosórát urak és hölgyek számára is ajánljuk, hiszen több színben kapható, és ajándék extra szíj is jár hozzá. Jelenleg akcióban 34.990 Ft helyett 30.990 Ft-os áron rendelhető ingyenes 1 napos szállítással és 1 év teljes körű garanciával. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Kapcsolódó linkek:

Neked melyik SIM kártyás okosóra tetszik a legjobban?

Megosztás
NapiDroid