Érkezik a Samsung Galaxy Tab S8 FE

0

A Samsung Galaxy Tab S7 FE táblagép tavaly májusban jelent meg, így okkal számíthattunk a folytatás érkezésére valamikor idén május környékén, ami aztán valahogy elmaradt. A Galaxy Tab S8 sorozat csupán egy alapmodellel, egy Plus, illetve egy Ultra variánssal jelent meg, az olcsóbb árkategóriát célzó Fan Edition debütálása azonban eddig kérdéses volt. A legújabb fejlemények alapján azonban mégsem kapott kaszát a készülék, ami fel is tűnt az egyik népszerű szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában.

A Samsung Galaxy Tab S8 FE nemrégiben jelent meg a Geekbench adatbázisában, a benchmark alkalmazásnak köszönhetően nyilvánosságra került a táblagép néhány kulcsfontosságú jellemzője. A tablet az SM-X506B modellszámmal tűnt fel a Geekbench listáján, amely szerint a készülék meghajtásáért MediaTek MT8791V/TZA lapkakészlet felel, a lapka Kompanio 900T néven is ismert.

Ha nem rémlik, akkor ez egy kifejezetten tabletekbe fejlesztett lapkakészlet, amely a lenti pontszámok alapján nem feltétlenül az élvonalban játszik, de azért lesajnálni sem szabad. A chipset mellé 4 GB RAM került az összeszerelés során, de nem lehetetlen, hogy további konfigurációkban is megjelenik majd a készülék. A tesztpéldányban mindenesetre ennyi RAM teljesített szolgálatot, miközben a szoftveres ökoszisztéma szerepét Android 13 töltötte be.

A GalaxyClub munkatársai úgy vélik, hogy a Geekbench adatbázisában megjelenő tablet a Galaxy Tab S8 FE 5G modemmel felszerelt változata, de létezik egy Wi-Fi-only variáns is, amely az SM-X500 modellszámmal rendelkezik. Azt egyelőre sajnálatos módon nem tudni, hogy a Samsung mikor tervezi bemutatni a Galaxy S8 Tab FE-t, de valószínűleg a közeljövőben fogunk még hallani róla.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid