50 megapixeles fő kamerára vált a Samsung Galaxy A54

0

A színfalak mögött már fejlesztik a Samsung Galaxy A54-et. A középkategóriás okostelefonról most a Galaxy Club derített ki egy érdekességet, egészen pontosan az elsődleges kamera felbontását.

A Samsung Galaxy A54 50 megapixeles elsődleges kamerával lesz felszerelve, derítették ki a Galaxy Club sajtósai. A fő szenzor felbontásán kívül sajnos nem közöltek egyéb részletet, de ez az egy jellemző is ad némi gondolkodni valót számunkra. A szóban forgó okostelefon elődjei, vagyis a Galaxy A52 és a Galaxy A53 64 megapixeles elsődleges képrögzítő modullal vannak felszerelve, így első blikkre egy 50 megapixeles érzékelő alkalmazása visszalépésre utalhat. Ugyanakkor egy adott szenzor felbontása nem feltétlenül a legfontosabb, vagyis könnyen előfordulhat, hogy valamilyen fejlettebb kamerát szerelnek majd a Samsung Galaxy A54 hátoldalára.

A jelenlegi modell

Méreteiket tekintve a Galaxy A52 és A53 modellek esetében alkalmazott 64 megapixeles modulok nem valami nagyok, a dél-koreai gyártó üzletpolitikája pedig az, hogy a Galaxy A modellek fokozatosan megkapják a korábbi vagy jelenlegi zászlóshajó egyes jellemzőit. Az a bizonyos 50 megapixeles fő érzékelő, ami a mostani 64 megapixeles modulokat váltaná, akár egy nagyobb, jobb képességekkel rendelkező megoldás is lehet. Egyes vélemények szerint talán ugyanarról a képrögzítő egységről van szó, mint ami a Galaxy S22 és S22+ hátoldalán is helyet foglal, de ezek egyelőre csupán spekulációk.

A Samsung Galaxy A53-nak még nagyjából hat hónapja van hátra az életciklusából, ami azt jelenti, hogy a Galaxy A54 érkezéséig még van egy kis idő. Ezalatt az idő alatt pedig sejtésünk szerint lelepleződik az okostelefon összes fontosabb specifikációja, vagyis egyre tisztább képet alkothatunk majd nem csak a kameráiról, hanem magáról a mobilról is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid