12,4 colos kijelzővel és 5G-vel érkezett a Samsung Galaxy Tab S7 FE

0

Egy vadonatúj, nagy kijelzős Samsung tablet érkezett, ami a Galaxy Tab S7 FE nevet viseli. Bár a készülék forgalmazása még nem kezdődött meg, a cég németországi vásárlói már lefoglalhatják saját példányukat, amelyért 649 eurót, vagyis megközelítőleg 226 ezer forintot kell majd leszurkolniuk.

Úgy látszik, hogy a “FE” utótag ezentúl a csúcsmodellek könnyített, “lite” verzióit jelöli majd a Samsung termékkínálatában, olyan eszközöket, amelyek prémium jellemzőket kínálnak valamivel visszafogottabb áron. Természetesen ehhez elkerülhetetlen a hardver néminemű olcsósítása, de összességében véve a Samsung Galaxy Tab S7 FE korrekt jellemzőkkel kecsegtet. Röviden és tömören a most bemutatott készülék a Galaxy Tab S7+ büdzsé változata.

A táblagép képernyője 12,4 hüvelykes, a felbontás 2560 x 1600, de ezúttal egy LCD panelről van szó, ami 60 Hz-es képfrissítést kínál. A készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 750G lapkakészlet szolgál 4 GB RAM, valamint 64 GB háttértár mellett, utóbbi bővíthető. A Samsung Galaxy Tab S7 FE hátoldalán egy 8 megapixeles képrögzítő egység található, míg az előlapjára 5 megapixeles szenzor került. A tablet hardveres komponenseit egy 10 900 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával, amely támogatja az akár 45 wattos gyorstöltést, ám az ehhez szükséges adaptert külön kell megvásárolni. Ha birtokunkban a megfelelő töltőfej, akkor 190 perc alatt újratölthető a teljesen lemerült tablet.

A készülék mellé csomagolnak egy S Pen tollat, és kapunk egy előre telepített alkalmazást Clip Studio Paint névvel, amelyet az első hat hónapban ingyenesen lehet használni, és mint ahogyan az elnevezése sejteti, különböző vizuális és grafikai célokra használhatjuk. A Samsung Galaxy Tab S7 FE természetesen támogatja a Samsung egyedi asztali felületét, vagyis a DeX-et is, amelynek segítségével még produktívabbak lehetünk.

A készülék a Samsung német online áruházában már listázásra került a már említett 649 eurós áron, és egyelőre csupán a fentebb részletezett konfigurációban lehet választani, aminek részét képezi egy 5G modem is. Feltételezések szerint lesz egy LTE kiadás is, illetve egy csak WiFi-s modell is megjelenhet majd, amelyeket valamivel olcsóbban fognak kínálni. A 284,8 x 185 x 6,3 mm-es méretekkel bíró, 608 grammos Samsung Galaxy Tab S7 FE fekete és ezüst színekben választható.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid