Megérkezett a magyar menüs G4 Smart okosóra

0

Az alábbiakban egy olyan okosórát fogunk nektek bemutatni, ami egyrészt remek funkcionalitással, másrészt csinos formatervvel rendelkezik, ráadásul a beépített SIM-kártya foglalatnak köszönhetően képes kiváltani egy telefonkészüléket is. A G4 Smart rengeteg vonzó tulajdonsága közül mégis talán az ára a legszimpatikusabb, hiszen ekkora összegért cserébe ritkán kapunk ennyire sokoldalú készüléket Magyarországon.

Az óra első és legfontosabb tulajdonsága a kerek kialakítású IPS érintőkijelző, melynek 1,2 hüvelykes képátlóján 240×240 képpont sorakozik, így mindent tisztán fogunk látni rajta. Hasznos extra, hogy a kezünk felemelésével automatikusan felvillan a képernyő, így bármikor gyorsan meg tudjuk nézni az időt, és többféle előre telepített óradizájn közül is lehet választani.

A készülék belsejében egy MTK6261D chipset található, melyben GSM modul és Bluetooth 3.0 modem egyaránt van. Az utóbbi segítségével stabil vezeték nélküli kapcsolat építhető ki bármilyen Android operációs rendszert futtató mobillal, amelynek értesítései ezután megjelennek az óra kijelzőjén is. Természetesen indíthatunk és fogadhatunk hívásokat, ráadásul egy NanoSIM kártya behelyezése után ehhez még a mobilunkra sem lesz szükség. Hasznos lehet még az Anti-lost funkció is, amelynek segítségével bármikor tudomást szerezhetünk arról, ha a G4 Smart okosórával párosított eszköz hatótávolságon kívülre kerülne. Hatalmas segítség a feledékenyek, vagy a kemény környéken élők számára…

Mint azt már korábban említettük, a készülék önállóan is teljesen használható, beépített funkciói között zenelejátszó, diktafon, fájlkezelő és képnéző is szerepel. A G4 Smart segítségével nem csupán a párosított eszköz kameráját irányíthatjuk távolról, de az óra saját képrögzítő egységet is kapott, így akár telefon nélkül is készíthetünk pár gyors, kis felbontású fotót. A fényképeket és a különböző fájlokat egy Micro SD kártyán tárolhatod, ugyanis az óra képes memóriakártya fogadására. Nem esett még szó az üzemidőről, ami a cserélhető 280 mAh-s aksi révén olyan 1-2 nap használattól függően, nagyjából ennyit bír a többi hasonló tudású okosóra is.

Az egyik legklasszabb kényelmi funkció a magyar nyelvű menü, nem sűrűn találni olyan készüléket, pláne ebben az árszegmensben, ami támogatja kicsiny hazánk nyelvét. A készülék választható fekete, fehér, illetve ezüst színekben, a szilikonból készült szíjak pedig bármikor cserélhetőek, ráadásul ajándék színes szíj is lesz a dobozban.

A készülék már megvásárolható, méghozzá kedvezményes áron, most 1 év teljes körű hazai garanciával és ingyenes szállítással 27.990 Ft-ért lehet lecsapni rá. A G4 Smart nem csupán egy ígéretes okosóra, de akár másodlagos telefonként is használható, így ha ilyen eszközök vásárlására szántad el magad, a készülék beszerzésével két legyet üthetsz egy csapásra. További részletek és rendelés:

 

Forrás: DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid