Tok buktatta le a Nokia 9-et

0

A Nokia 9 a finnek régóta pletykált felsőkategóriás okostelefonja lesz, amiről már kering számos szóbeszéd, többek között elképesztő mennyiségű hátlapi kameráról szólnak a különböző értesülések. A UniqueMe nevű tartozékgyártó cég most alaposan alágyújtott ennek az amúgy is forró témának, mert az Egyesült Királyságban működő Amazon oldalán közzétettek egy tokot, ami a szóban forgó készülékhez lesz majd vásárolható.

Persze ezelőtt is láttunk tokokat a Nokia régen várt csúcstelefonjához, de ez az első eset, hogy egy ilyen tartozék hivatalosan is megjelenik egy jól ismert forgalmazó kínálatában. Amint látjátok, a hátlapon 5 kamerának, egy LED villanónak, és egy extra szenzornak (talán az autofókuszt segítő lézeres érzékelő) elegendő bevágást találni, így a korábbi értesülések újabb megerősítést nyertek.

Egy lyuk viszont hiányzik, mégpedig az ujjlenyomat-olvasónak szánt, de mivel a fáma szerint a Nokia 9 kijelzőbe szerelt biometrikus szenzort kaphat, ez egyáltalán nem mondható meglepő fordulatnak.

 

Állítólagos fotó a Nokia 9 PureView készülékről

Az Amazon szerint a tartozék december elsejétől lesz kapható, de ez persze nem jelenti, hogy a telefon is elérhető lesz addigra. A tok nem található a gyártó hivatalos honlapján, így a kiegészítő teljesen véletlenül válhatott nyilvánossá.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid