Eléggé törékeny a Huawei Mate 20 Pro

0

A Huawei Mate 20 Pro az egyik legtöbb funkcióval megpakolt készülék, amit jelenleg csak kapni lehet, és méltó kihívója az olyan okostelefonoknak, mint a Samsung Galaxy Note 9. Mielőtt azonban egy vagyont kiadnál ennek a telefonnak a beszerzésére, érdemes lesz megtekinteni Zack Nelson strapatesztjét, melynek főszereplője ez a prémium okosmobil.

A készüléket borító üveg pontosan úgy teljesít, ahogyan azt egy ilyen árcédulával rendelkező telefontól el lehet várni. A karcolások a Mohs-skála 6. fokán kezdenek láthatóvá válni, így mondhatni hozza a papírformát a megjelenítőt oltalmazó réteg. A kijelző egészen sokáig bírja az extrém hőhatásokat, ám az érintett képpontok többé nem jönnek helyre, de ez általában így történik minden AMOLED panel esetében.

A készülék közel sem szerepel le annyira a tesztben, mint az Apple iPad Pro idei kiadása – ami kisebb erőfeszítéstől azonnal kettétörik -, de nem is teljesít túl fényesen, amikor erőhatás éri. A képernyőn lévő üveg ripityára törik a nyomás következtében, egyúttal a megjelenítőbe szerelt ujjlenyomat-olvasó is végleg megadja magát.

Valószínűleg otthon senki nem fogja megismételni a felvételen látható hajlítástesztet, viszont érdemes elgondolkodni azon, milyen módon bánjon a készülékkel a jövőbeli tulajdonos. Lehetséges, hogy a mobil nem veszi jó néven, ha mondjuk ráülsz véletlenül, de egy feszülős farmer zsebében is történhetnek balesetek. Bár a hátlapi textúrás üvegborítás tökéletesen ellenáll a karcoknak, mindenképpen ajánljuk valamilyen tok applikálását a készülékre, nehogy baj legyen a későbbiekben.

A Huawei Mate 20 Pro mindent összevetve egy remek telefon, a konstrukció fémből készült kerete nagyon masszív, a hátlapot lehetetlen összecsikarni, viszont a videó megtekintése után senkinek nem javasoljuk a megfelelő védelmet nélkülöző használatot.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid