Hivatalos: július utolsó hetében mutatják be a Samsung hajlítható mobiljait

0

A korábban napvilágra került információk alapján már eddig is sejtettük, hogy nagyjából mikor leplezik le a Samsung hajlítható készülékeinek következő generációját. Azonban nemrég a Samsung DX globális marketingvezetője, Lee Young-hee megerősítette, hogy a dél-koreai gyártó következő Galaxy Unpacked eseményét Szöulban tartják, mégpedig július utolsó hetében

A reklámigazgató elsőre nem árulta el a pontos helyszínt, de a Samsung később egy sajtóközleményt küldött a médiának, amelyben az áll, hogy a Galaxy Unpackedet a Gangnamban található Samseong-dongban tartják majd. A nyilatkozatban az áll, hogy:

“Ez az egyedülálló helyszín lehetőséget kínál a világ számára, hogy megtapasztalja a múlt, a jelen és a jövő magával ragadó elegyét, amely meghatározza Szöult.”

Az első Unpacked eseményt 2010-ben rendezték Las Vegasban, majd később a világ legnagyobb, legfontosabb városaiban tartották ezeket, rendeztek ilyen eseményt Barcelonában, Berlinben, Londonban és New Yorkban is. A szöuli bemutatóval most hazai terepen szeretnének a világ kulturális trendjeit diktáló városokra összpontosítani – áll a közleményben.

Samsung Galaxy Z Fold 5 – előzetes render

A Samsung szerint azért esett a választás Szöulra, mert lendületes kultúrájával és innovációival hatással van a globális trendekre, ugyanakkor a helyszín képes tükrözni a Samsung erőteljes bizalmát az összehajtható készülékek kategóriája iránt. Az utóbbit nem igazán értjük, hogy miben fog megnyilvánulni, de annál nagyobb érdeklődéssel várjuk a bemutatót!

Samsung Galaxy Z Flip 5 – előzetes render

Azt nem árulták el, hogy az Unpacked eseményen milyen termékeket lepleznek le, de annyit azért elspoilereztek, hogy aznap a Samsung Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Z Flip 5 készülékek mindenképp fellépnek a világot jelentő deszkákra. A dél-koreai gyártó azt is hozzátette, hogy a rangos rendezvényre július utolsó hetében kerül sor, vagyis részben megerősítették azokat a szóbeszédeket, amelyek szerint a bemutatót július 26-án tartják majd.

Tavaly egyébként augusztus 10-én volt az előző generáció bemutatója, tehát a Samsung idén nagyjából 2 héttel korábbi időpontot tűzött ki.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid