Hivatalos képek és friss infók a Xiaomi Mi 9 Pro 5G-ről

0

A Xiaomi szeptember 24-én mutatja be új csúcsmobilját, a Xiaomi Mi 9 Pro 5G-t, amelyről most egy rakat hivatalos kép és infó érkezett. A Mi 9-hez képest komoly előrelépések lesznek, nézzük, melyek ezek!

A Weibo nevű kínai közösségi oldalon bukkantak fel az alábbi képek a gyártóhoz köthető profilokon, tehát hivatalos anyagokról van szó. A Mi 9 Pro 5G gyönyörű, fehér színű változata látható itt, ami egyébként külsőleg szinte teljesen megegyezik a Mi 9-cel (a színt leszámítva), de hardveres téren lesznek változások.

Kezdjük talán azzal, hogy a 3300 mAh-s aksit egy 4000 mAh-sra cserélik, ami mindenképpen jó hír, ráadásul a töltést is felturbózza a Xiaomi. Vezetékkel 40W teljesítménnyel lesz tölthető a készülék, vezeték nélkül pedig 30W-tal, és utóbbi nem mellesleg rekord is. 0-ról 100%-ra 48 perc alatt lehet majd tölteni a mobilt vezetékkel, vezeték nélkül pedig 69 perc alatt.

Ha pedig ez még nem lenne elég, kapunk egy 10W-os fordított vezeték nélküli töltést is, amellyel más telefonokat vagy egyéb eszközöket lehet majd táplálni. Az alábbi kép alapján ráadásul vezetékkel is tud majd tölteni más mobilokat a Mi 9 Pro 5G.

A Xiaomi Mi 9 Pro 5G már Snapdragon 855+ processzorral jön, ennek is az X50 modemmel szerelt 5G-s változatával. A főkamera marad 48 MP-es, a másik két hátlapi szenzor részletei egyelőre nem ismertek.

A Mi 9 Pro 5G mellett bemutatkozik majd egy szintén 5G-s Mi MIX telefon is szeptember 24-én, és ekkor debütál a gyártó új felülete, a MIUI 11 is.

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid