Lefagyasztották, bebetonozták és felforralták az Ulefone Armor X3-at – ez maradt belőle

0

Az Ulefone Armor szériája csupa belevaló strapabíró okostelefont foglal magában, és ezt a gyártó igyekszik az emberek tudtára adni. Ezúttal fogták az X3 készüléket, és kemény kihívások elé állították, miközben folyamatosan videóra vették a fejleményeket. A készülékkel elég alaposan elbántak, betonba tették, lefagyasztották, felöntötték forró vízzel, ezen kívül egy fúróval is megdolgozták. Az alábbi felvételen kiderül, mennyi maradt a filléres strapamobilból.

Az Ulefone Armor X3 korábban is szerepelt hasonló felvételeken, ám ezúttal a víz- és porállóság volt a főszerepben, amellett, hogy a telefon remekül elvan a szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között is. Nem akarunk lelőni minden poént, de azt eláruljuk, hogy a telefon tökéletesen helytáll ezekben a durva helyzetekben, és minden esetben győztesen kerül ki a megpróbáltatásokból.

A videó nem hosszú, érdemes megnézni, illetve a telefonnal közelebbről is megismerkedni, hiszen egyike a figyelemreméltó ajánlatoknak, már amennyiben nem akadt meg a lemez a Caterpillarnál, mint egyetlen minőségi strapabíró okostelefonokat gyártó cég. Az Ulefone Armor X3 5,5 colos képernyővel, 18:9 képaránnyal, Full HD+ felbontással, 5000 mAh kapacitású akkumulátorral, négymagos processzorral, 2 GB RAM-mal, valamint 32 GB belső tárhellyel rendelkezik, hátlapján pedig 8 és 2 megapixeles kamerák feszítenek. A frontoldali képrögzítő egység 5 megapixeles, és képes arca alapján azonosítani a mobil tulajdonosát, a szoftveres oldalt pedig Android 9.0 operációs rendszer reprezentálja.

Az Ulefone Armor X3 most mindössze 99,99 dolláros áron rendelhető magyar nyelvű menüvel, és ha az ingyenes Priority Line szállítási módot választjátok, nem fog benneteket semmilyen extra költség terhelni. További információk és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid