Hivatalos képeken a Redmi K30

0

Hamarosan jönnek a Xiaomi alá tartozó Redmi márka új telefonjai, a Redmi K30 modellek, amelyek a méltán népszerű K20 szériát váltják. Most érkezett néhány hivatalosnak tűnő promókép, így nem titok már a dizájn, és a specifikációk egy része is kiderült.

A Redmi K30-nak lesz egy alap verziója, amiben egy új, eddig ismeretlen Snapdragon 700 szériás lapka dolgozik majd. Valószínűleg a 735-ről van szó, amit hivatalosan még nem mutattak be, de azt tudjuk róla, hogy már 5G modem lesz benne, így a K30 is támogatja majd az új hálózati szabványt. Ezen kívül természetesen lesz egy Redmi K30 Pro is, talán Snapdragon 855+ chipsettel.

A hátoldalra összesen négy kamera kerül majd, a hírek szerint a fő szenzor 64 MP-es lesz, amihez jön egy 12 MP-es ultraszéles látószögű egység, valamint egy 8 MP-es telefotó kamera. A hátlapi dizájn a képek alapján nagyon hasonlít a Mate 30 Pro-ra, itt is egy kör alakú gyűrű veszi körbe a szenzorokat, ám azok ezúttal sorban egymás alatt helyezkednek el.

Az ujjlenyomat-olvasó érdekes módon oldalt lesz, a hangerő vezérlői alatt. Ami pedig még érdekesebb, az a kijelző, ugyanis a periszkópos szelfikamerát egy “dual punch hole” megoldásra cseréli a Xiaomi, vagyis lesz egy hosszúkás kivágás a megjelenítőn a két előlapi kamerának, akárcsak a Galaxy S10+ esetében.

Az újdonságok bemutatóját december 10-én tartják, és a K30 valószínűleg az egyik (ha nem a) legolcsóbb 5G-s telefon lesz a megjelenésekor, így szinte biztos, hogy nagy sikereket ér el. Arról egyelőre nincs hír, hogy a nemzetközi piacokra eljut-e az új széria, de van rá esély, hogy ezúttal is más néven jelennek majd meg nálunk a mobilok (talán Xiaomi Mi 10T és 10T Pro?).

Neked hogy tetszik az új Redmi K30 széria az eddigi infók alapján?

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid