Megjelent az Android 10 a Samsung Galaxy S10 mobilokra

0

Nemrég számoltunk be róla, hogy Németországban néhány béta teszter megkapta a stabil Android 10-et a Galaxy S10 készülékére, most pedig szélesebb körben is megindult a frissítés kiadása Európában.

Egy mostanában felbukkant (Indiára vonatkozó) ütemtervben csak januárra ígérték a Galaxy S10 mobilok frissítését, de szerencsére Európában hamarabb megindult a folyamat. A Sammobile információi szerint többek között Spanyolországban, Lengyelországban és az Egyesült Királyságban is tölthető már az Android 10 az S10, az S10+ és az S10e készülékekre.

Ezek remek hírek, reméljük, hogy hazánkban is gyorsan megkapják a tulajok az új rendszert, de azért nem árt tisztában lenni azzal, hogy a frissítések kiadása szakaszosan szokott történni, nagy különbségek lehetnek régiótól és szolgáltatótól függően. Mindenesetre most már érdemes lesz néha ránézni a beállításoknál a Szoftverfrissítés menüpontra, hátha megjelenik a letöltési lehetőség.

A friss rendszer természetesen tartalmazza a One UI 2.0 felületet annak minden újításával, valamint a decemberi biztonsági csomagot is.

Ha más Samsung készüléked van, akkor itt nézheted meg, hogy várhatóan mikor frissül.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid