Megindult a Samsung Galaxy S10 mobilok Android 10 frissítése

0

Bár egy nemrég kikerült hivatalos menetrend szerint januárra csúsznak a Samsung frissítései, most mégis megkapta néhány Galaxy S10 tulaj a stabil Android 10-es rendszert az új One UI 2.0 felülettel.

A frissítés először Németországban bukkant fel, és egyelőre csak olyan készülékeken, amelyek részt vettek a béta programban. Az új rendszer szoftververziója G97**XXU3BSKO, ahol a csillagozott rész természetesen arra utal, hogy melyik S10 modellről van szó. Mivel az érintett készülékeken korábban már az Android 10 bétája futott, így a tulajok egy viszonylag kis méretű, 134 MB-os adatcsomaggal frissíthettek a stabil verzióra, ami nem mellesleg már tartalmazza a decemberi biztonsági javításokat.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az átlag felhasználók mikor kapják meg a frissítést, de az mindenképpen biztató, hogy a Samsung már kiadta a stabil rendszert. Valószínűleg beletelik egy ki időbe, míg szélesebb körben, és más régiókban is elérhető lesz az Android 10 a Galaxy S10 modellekre.

Egyébként nemrég kikerült egy frissítési ütemterv a Samsung izraeli kirendeltségétől, és ebbe az állt, hogy az S10 és a Note 10 mobilok csak januártól kapnak Android 10-et. Persze ez Izraelre vonatkozik, de van rá esély, hogy más országokban is elhúzódik a folyamat, tehát érdemes türelemmel várni.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid