Hivatalos képen a Meizu 20

0

Várhatóan még a tavasszal bemutatkoznak a Meizu 20 sorozat tagjai. A leleplezés valószínűleg már a küszöbön áll, hiszen a cég nemrégiben közzétett néhány plakátot, amelyek a Pro modell kulcsfontosságú jellemzői közül buktattak le néhányat. Azonban a telefonok dizájnjáról eddig csak sejtéseink lehettek. Most viszont a gyártó pénzügyi igazgatója a kínai közösségi médiában posztolt egy hivatalos képet az alapmodell sárga változatáról.

A Meizu 20 a kép alapján lapos kerettel és teljesen sík hátlappal bír, amelyet három képrögzítő egység ékesít, a legalsót egy kör alakú villanó fogja közre. Jól láthatóak az antennacsíkok is az oldalsó kereten, vagyis ez fémből készül majd. Az okostelefon jobb oldalán figyelmesek lehetünk a bekapcsoló gombra és a hangerőszabályzóra.

A gyártó semmilyen részletet nem fedett fel a Meizu 20 kapcsán, de a Pro modellről már hallottunk ezt-azt. A telefon 1440p felbontású, 120 Hz-es, 10 bites, Samsung által gyártott E6 LTPO AMOLED kijelzővel, optikai képstabilizátorral kiegészített, 50 megapixeles elsődleges kamerával, valamint 50 wattos vezeték nélküli töltést támogató, 5000 mAh kapacitású akkumulátorral lesz felszerelve.

Ilyen lehet a Pro változat

A mobil korábban felbukkant az AnTuTu adatbázisában is, amelynek összesítője szerint a meghajtásáért  Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet felel majd, illetve a tesztelt példányban 12 GB RAM és 512 GB háttértár volt. A prototípus Android 13 operációs rendszer futtatott. Mivel egyre sűrűbben bukkannak fel információk az okostelefonokról, ráadásul hivatalos forrásból, a bejelentésre hamarosan sor kerülhet.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid