Hivatalos a Meizu M5s

0

Mivel nem csupán az olyan gyártók tevékenységét érdemes szemmel követni, mint mondjuk a Samsung vagy a HTC, már többször volt alkalmunk írni a Meizu okostelefonjairól. A Meizu M5s most végre hivatalossá vált, így megerősítést nyerhetett mind a hardveres beltartalom, mind a várható ár – egyébként leginkább egy középkategóriás mobilról beszélhetünk. 

A készülék belsejében egy MediaTek lapka dolgozik, egészen pontosan az MT6753, amelynek nyolc darab Cortex-A53 maggal operáló processzora 1.3 GHz-en ketyeg. A képernyő képátlója 5.2 hüvelyk, a felbontása viszont csak 720p, bár talán ez még elviselhető ekkora kijelzőméret mellett.

A rendszermemória kapacitása 3 GB, a belső tárhely pedig kiszereléstől függően lehet 16 vagy 32 GB. Akármelyik opciót veszik is meg, a felhasználók előtt ott a lehetőség a bővítésre, egy akár 128 GB-os microSD kártya révén.

Az elsődleges kamera felbontása 13 megapixel, a szenzor rekeszértéke f/2.2, a munkáját fázisdetekciós autófókusz segíti, maga az apparátus pedig öt elemből álló lencsével bír. A sötétebb körülményeket a kéttónusú LED villanó hivatott orvosolni. Az előlapon található megoldás 5 megapixeles.

A telefont a 3000 milliamperórás akkumulátor táplálja, ami a gyártó állítása szerint alig 10 perc alatt jut el 19 százalékos töltöttségre a teljes lemerüléstől. A fémházba burkolt szerkezet mTouch technológiával ellátott előlapi ujjlenyomat-olvasót kapott, ráadásul támogatja két SIM kártya egyidejű behelyezését, valamint a VoLTE hívásokat.

A színválaszték magában foglalja a feketét, az ezüstöt, de létezik arany, illetve rózsaarany változat is. A 16 GB-os variáns 115 dollárba kerül, míg a 32 GB-os változatért 145 darab George Washington képmást kell leszurkolni, természetesen helyi pénzből átszámítva.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid