Hivatalos a Samsung Galaxy M11

0

Minden különösebb csinnadratta nélkül debütált a Samsung Galaxy M11, ami a dél-koreai gyártó alsó-középkategóriás telefonjai között indul majd versenybe a vásárlók kegyeiért. 

A Samsung Galaxy M11 kijelzője 6,4 colos, a felbontás pedig HD+, és ezúttal egy sima LCD megjelenítőről van szó, amelynek bal felső sarkában egy aprócska kivágás virít, itt lapul a szelfikamera.

A Samsung nem fedte fel egyelőre, hogy egészen pontosan milyen lapkakészlet végzi a számításokat az okostelefon belsejében, de azt azért elárulták, hogy egy nyolcmagos processzorról van szó, 1,8 GHz-es órajellel, amely mellé 3 GB RAM-ot, valamint 32 GB belső tárhelyet szereltek. Utóbbi természetesen bővíthető egy micro SD kártya segítségével.

A telefon hátoldalán összesen három kamerát találni, ezeket vertikálisan pozícionálta a gyártó. Az elsődleges érzékelő 13 megapixeles felbontással bír, rekeszértéke pedig f/1,8. Rajta kívül még szolgálatot teljesít egy 5 megapixeles ultraszéles látószögű modul, f/2,2 apertúrával, míg a harmadik egység egy 2 megapixeles mélységérzékelő, ami portréképek készítésekor tesz majd jó szolgálatot.

A Samsung Galaxy M11 legfeljebb Full HD videók rögzítésére képes, 30 képkockával másodpercenként. Az előlapon található bevágás belsejében egy 8 megapixeles kamera foglal helyet, ez egy fix fókuszú konstrukció f/2,0 rekeszértékkel.

Akárcsak a többi Galaxy M szériás okostelefon, ez is a méretes akkumulátorával igyekszik kitűnni a konkurens ajánlatok közül. A telep kapacitása 5000 mAh, a töltés USB-C csatlakozón keresztül történik, a készülék így mindösszesen 197 grammot nyom. A további kapcsolati lehetőségek között szerepel a Bluetooth 4.2 modem, a fülhallgató kimenet, a b/g/n-es Wi-Fi, viszont az NFC technológiáról le kell mondani. A Samsung Galaxy M11 forgalmazása a közeljövőben indul, ám egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan mennyiért vesztegetni majd a készüléket, és mely piacokon lesz kapható.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid