Hivatalos a TicWatch E3

0

Vadonatúj okosórát leplezett le a Mobvoi, ami a TicWatch készülékek gyártásáért felel. Az újdonság az TicWatch E3 nevet kapta, és lényegében a tavaly debütált TicWatch 3 Pro utódja, kedvezőbb árcédulával és valamivel kompaktabb méretekkel.

A TicWatch E3 esetében le kell mondanunk a kettős kijelzős kialakításról, helyette egy kompaktabb, 1,3 colos képernyőt kapunk. A csökkentett méret némileg kisebb akkumulátort jelent, ezúttal 380 mAh kapacitású a telep, de így legalább könnyebb viselet válhat a készülékből.

Az okosóra belsejében egy Qualcomm Snapdragon Wear 4100 lapkakészlet végzi a számításokat, amelyet 1 GB RAM-mal és 8 GB háttértárral egészítettek ki az összeszerelés során.

Ami a funkciókat illeti, kapunk véroxigénszint és VO2Max mérési opciókat, persze a pulzusmérő és a lépésszámláló is részét képezi a felhozatalnak, de többek között van giroszkóp, GPS és NFC is. A TicWatch E3 rendelkezik továbbá beépített mikrofonnal és hangszóróval.

A TicWatch E3 háromféle szíjjal kapható, kérhetjük fekete, sárga és kék árnyalatban is őket. Maga a ház műanyagból készült, ami sokat segít abban, hogy a készülék mindössze 32 grammot nyomhasson. A TicWatch E3 nagyjából 100 dollárral olcsóbb, mint elődje, ami egy 199 dolláros, vagyis megközelítőleg 58 ezer forintos összeget jelent magyar pénzben. A rendszer természetesen a Google-féle Wear OS.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid