Hivatalos a vörös Oppo R9S

0

Ahogyan az várható volt, a kínai Oppo bejelentette R9S mobiljának legújabb színváltozatát, ami vörösben pompázik és elképesztően jól néz ki. A piros készülék természetesen főleg a hölgyek számára lehet majd vonzó, de igazából az uraknak is bejöhet.

A készülék egy vörös fémházat kapott, amelyen ott van az “I am your little power phone” – én vagyok a te kis erőmobilod – logó, valamint egy nagyon népszerű kínai énekesnő/színésznő aláírása.

oppo-r9s-voros

Korábban megírtuk, hogy az új színvariáns nem jelent semmilyen eltérést a specifikációkat illetően, tehát továbbra is egy Qulcomm Snapdragon 625 lapka által hajtott 5.5 colos Full HD AMOLED megjelenítővel szerelt okostelefonról van szó. A RAM 4 GB-os, míg a belső tárhely mérete 64 GB, a kamerakiépítés pedig egy 16 megapixeles hátlapi, valamint egy szintén 16 megapixeles előlapi apparátusból áll.

Szerencsére az ár sem változott, 2799 jüanért, vagyis durván 400 dollárnak megfelelő összegért lehet megvásárolni a népköztársaság határain belül. A vörös Oppo R9S már ebben a pillanatban is előrendelhető, a kiszállítások azonban december 24-től indulnak meg.

GMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid