Hivatalosan is bemutatták a ZTE Nubia Z9 Maxot és Z9 Minit

0

A ZTE végre hivatalosan is bemutatta régóta várt készülékeit, a Nubia Z9 Maxot és a Z9 Minit. Az előbbi egy minden tekintetben csúcskategóriás phablet, a második pedig akár a középkategória legdögösebb ajánlatává is válhat.

A nagyobb sokszor jobb, és ezt az állítást meg is erősíti a Nubia Z9 Max specifikációinak listája: 5.5 hüvelykes Full HD kijelző, Qualcomm Snapdragon 810-es chipset, 3 GB RAM, 16 GB belső tárhely, 16 megapixeles elsődleges, illetve 8 megapixeles szelfi kamera.

ZTE-Nubia-Z9-Max-and-Z9-mini (1)

A készülékbe szerelt AK4375 hangprocesszornak hála a mobil támogatja a 7.1-es hangzást, alumínium és titán felhasználásával készült burkolata alatt pedig egy 2900 mAh-s telepnek is sikerült helyet szorítani. A mobilon Android 5.0 Lollipop fut, mégpedig a gyártó saját, nubia UI V2.8 felhasználói felületével.

ZTE-Nubia-Z9-Max-and-Z9-mini-kamera

A Z9 Mini egy viszonylag kompaktabb készülék, hiszen 5 hüvelykes, szintén Full HD felbontású kijelzőt kapott, amely mögött egy nyolcmagos Snapdragon 615 ketyeg. A rendszermemória mérete 2 GB, a belső tárhely 16 GB-os, utóbbi, – akárcsak a nagyobbik modell esetében – tovább bővíthető micro SD kártya segítségével.

ZTE-Nubia-Z9-Max-and-Z9-mini

Ez a készülék is megkapta a méretesebb mobilon található 16/8 megapixeles kamerapárost, sőt, az akkumulátor kapacitás is megegyezik. A ZTE mobiljai képesek egyszerre két SIM kártya fogadására, és két színben – fekete és fehér – jelennek majd meg. Hogy milyen piacokon, és mennyiért lesz kapható ez a gyönyörű készülék páros, azt még sajnos nem tudni.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid