Hivatalosan is lebukott a Samsung Galaxy S6 Active

0

A Samsung Galaxy S6 Active létezéséről már korábban tudomást szereztünk, de a gyártó a minap a saját hivatalos oldalán is megerősítette a készülék érkezését, ráadásul a specifikációkat is közzétette. Persze csak véletlenül, azóta mindent töröltek.

Az előzetes értesüléseknek megfelelően a Galaxy S6 Active Android Lollipopot futtat majd, amit egy 5.1 hüvelykes, 1440×2560 felbontású Super AMOLED kijelzőn keresztül vezérelhetünk. A készülék strapabíró burkolata alatt egy nyolcmagos Exyonos 7420 lapka fog ketyegni, amely mellé betársul 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely is. Sajnos akárcsak az eredeti modell esetében, ezt a mobilt sem lehet majd microSD kártyával tovább bővíteni. A pulzusszámmérő, a 16 megapixeles hátlapi, és az 5 megapixeles előlapi kamera, valamint a beépített 2550 mAh-s akkumulátor szintén ismerős lehet az S6-ból.

Samsung-Galaxy-S6-Active (1)

A Samsung Galaxy S6 Active por és vízálló, mégpedig az IP68-as szabványnak megfelelően. A készülék minden további nélkül képes másfél méter mélyen, harminc percig üzemelni a víz alatt anélkül, hogy kár esne a belső komponensekben. Az újdonság egy extra alkalmazással érkezik, ami kifejezetten ehhez a készülékhez készült, ennek a neve Activity Zone lesz, és a számára dedikált Activity gombbal indíthatjuk majd el. Az alkalmazás olyan hasznos funkciókat tartalmaz, mint barométer, stopper, iránytű, időjárás-információ, illetve elérhető lesz belőle az S Health applikáció is.

Samsung-Galaxy-S6-Active (2)

A Samsung weboldalán látható verziót az AT&T nevű amerikai szolgáltatónak szánják, és a közeljövőben dobják majd piacra. A termék várható áráról nem tudni még semmit, de hamarosan ez kiderül. A mobilt azóta eltávolították a Samsung hivatalos oldaláról, tehát a közzététel valószínűleg nem volt szándékos.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid