Nem készít több Nokia márkájú okostelefont a HMD

0

A Human Mobile Devices, vagy ahogyan jobban ismerjük, a HMD Global hamarosan saját márkajázés alatt kezdi el forgalmazni készülékeit, amelyekre többé nem kerül Nokia logó. A hírt a HMD osztotta meg, és egyúttal beharangozták az új saját márkás okostelefonokat is.

A gyártó többféle termékkel készül, ezek között van okostelefon, táblagép és vezeték nélküli fülhallgató is. A szóbeszédek szerint az első HMD márkajelzésű okostelefonok a február 26. és 29. között megrendezésre kerülő barcelonai Mobile World Congress kiállításon mutatkoznak be.

Azért van egy kis csavar a történetben, mert a HMD hivatalos honlapján az áll, hogy a finn vállalat a Nokia telefonok készítője. Ez arra utalhat, hogy habár okostelefonokat többé nem adnak ki Nokia logóval, feature phone készülékeket, vagyis ahogy mi hívjuk, butatelefonokat talán továbbra is kiadhatnak Nokia márkajelzéssel.

Új Nokia 3310, 5G támogatással

A vállalat a tervei szerint strapabíró, jópofa, biztonságos, gyors és megfizethető új telefonokat kínál majd. A Nokia Corporation pedig továbbra is globális vezető szerepet tölt be a hálózati berendezések fejlesztésében, és több, mint 6000, az 5G szempontjából alapvető fontosságú szabadalomcsaláddal bír, így a mobiltechnológiai iparág vezető szabadalmi licenctulajdonosa.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid