A hónap végén indul a OnePlus mobilok Android 14 frissítése

0

A OnePlus hivatalosan is bejelentette, hogy még a hónap vége előtt megindítja az Android 14-re épülő OxygenOS 14 frissítéseket, és amennyiben ez sikerül, az egyik első gyártó lehet a sorban.

Jelenleg is folyik az Android 14 bétatesztelése, a legutóbbi verzió a Beta 5.2, amely jó eséllyel már az utolsó, ezt a kész kiadás követheti hamarosan. Amennyiben nem késlekedik sokat a Google, a OnePlus megtarthatja az ígéretét, a gyártó bejelentése szerint ugyanis szeptember 25-én indulnak a frissítések.

Az OxygenOS 14 egyik nagy újítása a Trinity Engine nevű teljesítménynövelő és optimalizáló megoldás lesz, amely hat különböző technológiából áll (CPU Vitalization, RAM Vitalization, ROM Vitalization, HyperBoost, HyperTouch és HyperRendering). Ezek együttesen várhatóan “nagyobb energiafogyasztási hatékonyságot, jobb multi-tasking képességet és tartósabb gyors és zökkenőmentes élményt” biztosítanak.

Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy melyik OnePlus mobil fogja elsőként megkapni az új szoftvert, de jó eséllyel a OnePlus 11 lesz az, illetve a OnePlus Nord 3 és a OnePlus 11R is ott lehet az elsők között, ezekre ugyanis már most is elérhető a zárt béta (illetve napokon belül csatlakozhat hozzájuk a OnePlus 10 Pro). Várhatóan hamarosan megindul a nyílt béta is, hiszen szeptember 25-e már nincs túlzottan messze, addigra le kell zárni a tesztelést, ha ki akarják adni a kész rendszert.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid