Hivatalos a Vivo Pad Air táblagép

0

Vadonatúj táblagéppel jelentkezett a Vivo, az újdonság a Pad Air névre hallgat, és lényegében az áprilisban debütált Pad 2 megfizethetőbb változatáról van szó. Habár a megjelenítő kisebb, jellemzői miatt egyáltalán nem kell lesajnálni a készüléket, mert egyebek mellett Snapdragon 870 chippel érkezett, ami mellé akár 12 GB RAM is kerülhet.

A tablet 11,5 hüvelykes IPS LCD képernyővel lett felszerelve, amelyen összesen 2800×1840 képpont foglal helyett, a képfrissítési ráta pedig 144 Hz-es. A 3:2 képarányú megjelenítőt körbe vevő kereten egy 5 megapixeles kamera található, a készülék hátoldalán pedig egy 8 megapixeles képrögzítő egységet vehetünk igénybe, ha feltétlenül szükséges.

A Vivo Pad Air borítása alatt Snapdragon 870 chipset ketyeg, amely mellé 8 vagy 12 GB RAM kerülhet az összeszerelés során, míg a belső tárhely akár 512 GB-os is lehet. A háttértár egy részét az operációs rendszer foglalja el, ami jelen esetben Android 13, a gyártó saját fejlesztésű OriginOS 3 interfészével kiegészítve.

A táblagép támogatja a Vivo Pencil 2 stylust, de azt külön kell majd megvásárolni. A tablet borítása alá egy 8500 mAh kapacitású akkumulátor került, ami támogatja a 44 wattos gyorstöltést.

A Vivo Pad Air szürke, kék, valamint ezüstös árnyalatban kerül forgalomba, és persze egyelőre csak a kínai vásárlóközönség juthat hozzá. Nekik az alap konfigurációért 87 ezer forintnak megfelelő helyi valutát kell leszurkolni, ebben 8 GB RAM és 128 GB háttértár lesz.

Aki a lehető legtöbbet szeretné kihozni a készülékből, 12 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel veszi meg, és 126 ezer forinttal megegyező értékű jüant fizet. Nemzetközi értékesítésről egyelőre nem esett szó.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid