Honor 8X árak és megjelenés Magyarországon

0

Bár a Honor 8X már korábban bemutatkozott, nemrég Prágában megejtették az európai debütálást, így a hazai forgalmazás részletei is kiderültek.

Egyébként két modell is létezik, a 8X és a 8X Max, de úgy néz ki, hogy hozzánk csak a “kisebb” jön. Persze a 6,5 colos kijelzőjével ez sem annyira apró azért… (a Max egyébként 7,12 colos). Szóval kapunk egy méretes kijelzőt apró notch-csal és vékony kávával, ami így az előlap 91%-át teszi ki. Ezt a Kirin 710 hajtja 4 GB RAM és 64 vagy 128 GB-os tárhely mellett. A hátlapra 20+2 MP-es duál kamera kerül, az előlapon egy 16 MP-es szenzort találunk, és a 3750 mAh-s aksi is korrektnek tűnik.

A gyártó a következő főbb erősségeket emeli ki a sajtóközleményében:

  • Nagy, 6,5 hüvelykes kijelző, kiváló megvilágítással: a Honor 8X 6,5 hüvelykes, Notch 2.0-ás FullView kijelzővel rendelkezik, valamint 19.5:9 képaránnyal, mindez egy 5.5″ hosszú és 7.8mm keskeny készülékben. Ez a felbontás közel áll a mozik által használt 21:9-es képarányhoz, így biztosítva, hogy a felhasználók felülmúlhatatlan képélményt kapjanak, mindezt egy elegáns okostelefontól.
  • 91%-os kijelző-készülék arány egy karcsú készülékben: A kijelző-készülék arány kulcsfontosságú az okostelefonok megalkotásánál. A Honor korszerű chip-on-film (COF) technológiát alkalmaz. Az alsó szélességet 4,25 mm-re csökkentette a gyártó, ezzel elérve a 91%-is kijelző-készülék arányt, így maga mögé utasítva a legtöbb, hasonló mobilkészüléket
  • Minimalista dizájn egy csepp esztétikával: A Honor 8X fém, középső keretet használ, valamint 2,5D-s dupla textúrájú auróra üveghátlapot, rácsos hatással – elegáns és letisztult megjelenést biztosítva ezzel. A párhuzamos, rácsos dizájn 15 rétegből áll és különböző szögekből különböző fénytörést eredményez. A készülék kék, fekete és piros színben kapható, illeszkedve a felhasználók igényeihez és személyiségéhez.
  • A szemek védelme: Az elektronikus eszközök kékfény-kibocsátása egyre inkább fókuszba kerül. A Honor 8X TüV Rheinland által jóváhagyott Eye-Comfort üzemmódja csökkenti a képernyő által kibocsátott kékfényt, ezzel megakadályozza a szem elfáradását. Napfényes és éjszakai megjelenítési technológiával is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tűző napsütésben is lássák a képernyőt, valamint ezzel az olvasás is kényelmesebbé válik.

A Honor 8X október 29-től lesz elérhető Magyarországon, a 4+64 GB-os készülék 99 990, a 4+128 GB-os pedig 114 990 forintos áron.

Forrás: Honor

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid