A Honor dobhatja piacra az első készüléket Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 chippel

0

Friss hírek szerint a Honor egy középkategóriás okostelefonon dolgozik, amelynek belsejében a Qualcomm új, Snapdragon 6 Gen 1 lapkakészlete teljesíthet szolgálatot. Amennyiben a kínai gyártó időben befejezi a munkálatokat, övék lehet az első olyan készülék a piacon, amelyet ez a chipset hajt.

A telefonnal kapcsolatos információk a kínai közösségi médiában kezdtek el terjedni. Az ott tevékenykedő bennfentesek vélekedései szerint a mobil ívelt OLED megjelenítővel, akár 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel lesz felszerelve, valamint a bevezetőben említett processzor mellett kap egy 6000 mAh kapacitású akkumulátort. Van egy kép is a telefon várható dizájnáról, persze ennek eredetisége egyelőre még eléggé megkérdőjelezhető.

A Honor az idei MWC kiállításon tervezi bemutatni a Magic 5 sorozatot és annak tagjait, illetve a barcelonai eseményen jelentik be a hajlítható képernyős Magic Vs globális forgalmazását. A cikkünk tárgyát képező középkategóriás telefont valószínűleg más helyszínen, más időpontban fogják leleplezni. Mivel a feltételezések szerint a készülék az utolsó tesztelési fázisban van, még az is megtörténhet, hogy az MWC előtt debütál.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid