Az új Honor Magic 3 telefonok valójában a kaszált Huawei Mate 50 modellek lennének?

0

A Honor nemrég bemutatta új csúcsmobiljait, a Magic 3 készülékeket, amelyek meglehetősen ütősnek tűnnek, de a dizájnjuk kísértetiesen hasonlít a tavalyi Huawei Mate 40 modellekre. Mivel a Mate 50 széria érkezése finoman szólva is bizonytalan, sokakban felmerült, hogy az immáron különálló vállalatok esetleg összedolgozhattak.

Az alaphelyzet nagyon egyszerű. A Huawei P50 modellek rengeteget késtek, az év második felére csúszott a megjelenésük, és lehetséges, hogy emiatt kaszálták a Mate 50 szériát. Mindeközben a Huaweitől immáron különvált Honor bemutatta a Magic 3 telefonokat, amelyek eléggé hasonlítanak a tavalyi Mate 40 mobilokra, azok frisstett változatainak is beillenének.

Honor Magic 3 Pro és Huawei Mate 40 Pro

Elképzelhető, hogy a Huawei esetleg fogta a Mate 50 széria terveit, és a kukázás helyett odaadták a Honornak, akik ezek alapján piacra dobták a Magic 3 telefonokat? Az alap Magic 3 és a Magic 30 Pro a hajltott kijelzővel, a kapszula alakú kameralyukkal és a kör alakú hátlapi kamerarendszerrel teljes mértékben a Mate 40 és a Mate 40 Pro telefonokat idézik, a Magic 3 Pro+ pedig a hatszög alakú kameraszigetével pont olyan, mint a tavalyi Mate 40 RS Porsche Design.

Honor Magic 3 Pro+ és Huawei Mate 40 RS Porsche Design

A Honor vezetője egyébként azt nyilatkozta, hogy a Magic 3 telefonokat nem a Mate 50 széria inspirálta, és semmi közük a Huaweihez. A gyártó szerint tehát alaptalan a feltételezés, de nem is mondhatnának mást, hiszen ha kiderülne, hogy mégiscsak van kapcsoalt a két vállalat között, az okot adhatna az amerikai szankciók Honorra való kiterjesztésére.

Persze a vásárlók szempontjából valószínűleg lényegtelen, hogy a Magic 3 telefonok tervei honnan származnak, sőt, akár még vonzóbbá is teheti a készülékeket a gondolat, hogy esetleg a népszerű Huawei Mate mobilok utódjairól van szó.

Mit gondolsz? Lehetséges, hogy a Honor Magic 3 néven bemutatott telefonok eredetileg a Huawei Mate 50 széria tagjai lettek volna?

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid