A Sony Xperia 1 III tulajdonosok 120 fps-sel játszhatják az Asphalt 9: Legends-et

0

Amennyiben szereted a versenyautós játékokat, és van a birtokodban egy Sony Xperia 1 III okostelefon, van egy jó hírünk a számodra. Az általad tulajdonolt mobil az elsők közé tartozik, amely képes a népszerű Asphalt 9: Legends játékot másodpercenként 120 képkockával megjeleníteni, és mindez azért lehetséges, mert a Sony és a címet fejlesztő Gameloft szorosan összedolgozott.

A Sony bejelentette, hogy a mobilos játékok fejlesztésével és kiadásával foglalkozó francia Gamelofttal közösen elérhetővé tették a 120 fps-es játékmódot az Xperia 1 III felhasználók számára az Asphalt 9: Legends-ben. A fejlesztő amúgy nagy névnek számít a telefonos játékok világában, olyan sorozatok fűződnek hozzájuk, mint a Dungeon Hunter, az Ice Age vagy a Modern Combat.

Amennyiben szeretnéd kipróbálni az új játékmódot, nincs más teendőd, mint a beállítások között kiválasztani azt.

Ösztönzés gyanánt, ha bárki kipróbálja az új és fluidabb játékmódot az Xperia 1 III felhasználók közül, ingyenes tokeneket kaphat. Ezeket az Asphalt 9: Legends-en belül lehet felhasználni autók fejlesztésére, beszerzésére, tervrajzok feloldására és más hasonlókra.

Ha rendelkeztek Sony Xperia 1 III készülékkel, és kipróbáltátok a játékot az új megjelenítési móddal, feltétlenül írjátok meg nekünk kommentben, hogy mennyire tetszett, avagy sem!

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid