Új Honor tablet és okosóra érkezett

0

Arról már írtunk, hogy a Huawei égisze alatt gyarapodó Honor bemutatta a Honor 6X készüléket, ami egy méretes phablet, és többek között a duál hátlapi kamerája teheti érdekessé. A telefon mellett azonban leleplezésre került egy táblagép, valamint egy okosóra is. 

A táblagép a Honor Media Pad 2 névre hallgat, míg az okosórát Watch S1-re keresztelték a gyártó munkatársai, mindkét szerkezet hamarosan kapható lesz Kínában.

A Honor Media Pad 2 egy nyolc hüvelykes tablet, amelynek IPS megjelenítőjén 1920×1200 pixel pompázik. A képernyő takarásában olyan fontosabb hardverelemek találhatóak, mint a készülék lelkeként is felfogható Qualcomm Snapdragon 616 lapka, illetve a hozzá párosított 3 GB RAM. A 616-os Snapdragon elég elterjedt a középkategóriás okostelefonok között a maga nyolcmagos processzorával és Adreno 405 grafikus gyorsítójával.

media-pad-2-honor

A tablet belsejében 16, avagy 32 GB bővíthető tárhely található kiszereléstől függően, de a hátlapon lévő 8 megapixeles, illetve a frontoldali 2 megapixeles kamerák mindegyik változaton ugyanolyanok. A táblagép belsejében egy 4000 milliamperórás telep végzi az áramellátás feladatát. Létezik SIM kártyás verzió, ami támogatja az LTE hálózatokat, és lehet vele telefonálni is. A tableten Android Marshmallow rendszer fut, a gyártó Emotion 4.1 interfészével öltöztetve. A táblagépet fehér és arany színekben lehet majd elvinni, az előrendelés már október 19-től él, de a kiszállítás csak 25-én fog elkezdődni. Jöjjenek az árak: A WiFi-s 16 GB-os változat 149, a 32 GB-os, szintén WiFi Only verzió pedig 193 dollárért lesz vihető. A 32 GB-os LTE variánsért pedig 222 dollárnak megfelelő jüant kérhetnek el.

Most pedig nézzük az okosórát!

honor-watch-s1

A Honor Watch S1 mindössze 35 grammot nyom a mérlegen, és egy kerek, monokróm kijelzővel lett felvértezve, ami körül egy tekerhető vezérlő található. A viselhető apróság vízálló, mégpedig egészen 50 méter mélységig. Az órán lehet cserélni a szíjakat, és az egész szerkezet összességében véve eléggé egészségközpontú, hiszen fejlett lépésszámlálót, illetve pulzusmérőt kapott, ha hihetünk a gyártónak. Ezen felül számos különféle értesítéssel tesz minket okosabbá jelenlegi állapotunkat illetően. Az okosóra üzemideje elérheti a hat napot is.

honor-watch-s1

A Watch S1 szintén Kínában, és szintén október 25-től lesz kapható feketében vagy kékben, de narancsszín változat is létezik. Az ár nem lett vészes, átszámítva 103 dollár, de nálunk valószínűleg ennél jelentősen drágább lesz az újdonság.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid