Lyukas kijelzővel érkezik az új Honor csúcsmobil

0

A “lyukas kijelzős” mobilok már a küszöbön vannak, hamarosan érkezik például a Samsung Galaxy A8s, amelynek megjelenítőjében egy bevágás ad otthont az előlapi kamerának. A készülék azonban nem lesz egy valódi zászlóshajó, inkább a középkategóriában szerezhet magának babérokat. A Honor viszont januárban leleplez egy minden ízében felsőkategóriás mobilt, szintén ezzel a megoldással. A Honor View 20-ról beszélünk.

A telefon bemutatója Párizsban kerül megrendezésre január 22-én, derül ki a rendezvény meghívójából, ami a “sosem látott megtekintésére” (See The Unseen) csábít bennünket. A források szerint aznap a Honor View 20 lesz a főszereplő, melynek elődjét szintén ilyentájt, azaz januárban tárták a nagyérdemű elé. A belsejében a Huawei jelenlegi legütősebb házon belül fejlesztett lapkakészlete, a Kirin 980 lüktet majd, ami a Mate 20, illetve a Mate 20 Pro telefonokban is szolgálatot teljesít.

Egyébként már a december is a lyukas kijelzőkről fog szólni, hiszen 10-én érkezik a Samsung Infinity-O kialakítású mobilja, a Galaxy A8s, amelyet 17-én a Huawei Nova 4 követ. Így aztán mire eljön január, már rég láttuk a még sosem látottat, de a gyártó a különleges megjelenítőn kívül még biztosan tartogat egyéb meglepetéseket is a tarsolyában, már ami a Honor View 20-at illeti.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid