Hordozható szén-dioxid mérőt árazott le a Cafago

0

Az alábbiakban egy szén-dioxid szintet mérő eszközt szeretnénk bemutatni Nektek, ami egyrészt hordozható, másfelől az egészségre ártalmas gáz kimutatása mellett képes hőmérsékletet és páratartalmat is mérni, tehát egy rendkívül sokoldalú és sokféleképpen hasznosítható kütyüről van szó.

Ez a spéci hordozható szén-dioxid mérő most 97,88 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházának jóvoltából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából nettó 29.900 forintot jelent. Ez elsőre talán nem hangzik kevésnek, de egy igen komoly, akár ipari szinten is használható masináról van szó.

A készülék borítása ellenálló műanyagból készült, az előlapján pedig egy 3,2 colos TFT képernyő található, ezen fogjuk tudni szemmel követni a fontosabb mérési adatokat. Amúgy ha érdekelnek a konkrét dimenziók, ez egy 140 x 134 x 33 mm-es kis masina, amely 301 grammot nyom.

Ami pedig a funkciókat illeti, a készülék természetesen méri az adott helyiség szén-dioxid tartalmát, de nem csupán azt. Mérhető a hőmérséklet és a páratartalom is, mégpedig egészen alacsony hibahatárral. De mégis mire lehet használni egy ilyen eszközt?

Egy hordozható szén-dioxid mérőnek jó hasznát fogja látni az, aki akár hobbi szinten is, de borászattal foglalkozik, hiszen a mustgáz egy alattomos ellenség, és pillanatok alatt képes ledönteni a lábáról az embert. Egy műhelyben, egy fóliasátorban, beltéri kertekben is simán hasznosítható egy ilyen mérőeszköz, hiszen nem csupán a gázt, de a páratartalmat is nyomon tudjuk követni a segítségével.

Egyébként az eszköz a korábbi méréseket is jegyzi, ami későbbi kimutatásokhoz és más összesítésekhez is jól jöhet. Igazából a megfelelő közérzethez nagyon fontos az általunk belélegzett levegő minősége, így akár otthon a lakásban is hasznosítani tudjuk a masinát, hiszen cseppet sem hátrányos tudni, mekkora szén-dioxid tartalommal, páratartalommal van dolgunk, és mivel az eszköz rendelkezik riasztó funkcióval is, akár balesetek is megelőzhetők a segítségével.

Végül, de nem utolsó sorban, aki egzotikus állatokat tart nagyobb számban, újfent csak profitálhat, ha beszerez egy efféle szerkezetet, hiszen a kis kedvenceknek olykor egészen különleges igényeik vannak a körülöttük lévő atmoszférát illetően, a filléres, terráriumba helyezhető apró mérőegységek közel sem olyan pontosak, mint ez a profi készülék.

Az ajánlatban szereplő hordozható szén-dioxid mérő most 97,88 dollárért rendelhető a Cafago webáruházából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából nettó 29.900 Ft-ot jelent. További műszaki adatok és megrendelési lehetőségek erre a linkre kattintva!

Ha netán érdekelnének a Cafago további akciós termékei, akkor azt javasoljuk, hogy látogasd meg a webáruházat, amit ezen a linken tudsz megtenni!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid