HTC A55 – új QHD-s csúcsmobil jön a Desire szériába

0

A HTC az M9 mellett egy másik felsőkategóriás készüléken is dolgozik, amelyet valószínűleg ugyanúgy az MWC-n fognak bemutatni. Az egyelőre A55 néven futó okosmobil a Desire széria tagja lesz, ám ennek ellenére elég decens tulajdonságokat tud felmutatni.

Az upleaks értesülései szerint az új modell egy 5.5 hüvelykes QHD felbontású kijelzőt kap, amely mögött egy 64 bites, nyolcmagos MediaTek MT6795 processzor ketyeg a motorháztető alatt. A rendszer folyamatos működését 3GB RAM igyekszik biztosítani, fájljaink számára pedig egy 32 GB-os belső tárhely áll majd rendelkezésre.

Az előlapi kamera egy 4 megapixeles UltraPixel modul, vagy egy 13 megapixeles megoldás lesz – ezt még nem tudni biztosan -, a hátlapon található társa pedig 20 megapixeles fotókat tud majd készíteni. A készülékből nem maradnak ki a BoomSound technikával szerelt hangszórók, mint ahogyan a 4.1-es Bluetooth modul, illetve a cirka 3000 mAh-s akkumulátor sem.

A mobilon a HTC saját, Sense 7.0 rendszere fog futni, ami egyébiránt Android 5.0-s alapokon nyugszik. A készülék “White Rose Gold”, “Grey” és “Brown Gold” színekben jön. Két variánsról tudni, az egyiket a nyugati piacokra szánják, ez egy darab SIM kártyát kezel, a másik az ázsiai országokban kerül piacra, és támogatni fogja a dual SIM funkciókat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid