HTC Desire EYE – a selfie mobilok királya!

1

A HTC bemutatta legújabb készülékét, a Desire EYE-t, ami legfőképpen a fiatalokat célozza meg, és ennek megfelelően többek között a selfie képességekre lett kihegyezve. Persze akad azért más érdekesség is!

HTC-Desire-EYE

A 151.7 x 73.8 x 8.5 mm-es méretekkel rendelkező modell nem éppen karcsú, de mondjuk ez eddig sem volt jellemző a HTC-re. A dizájn kifejezetten fiatalos lett, dobták az alumínium házat, az unibody kialakítás viszont maradt.

HTC-Desire-EYE-1

Kijelzőből egy 5.2 colos full HD-s IPS panelt kapunk, az ezt körülvevő káva azonban kifejezetten vastag lett, ami azért kicsit ront az összképen.

HTC-Desire-EYE-3

A HTC Desire EYE-t a Snapdragon 801-es chipset hajtja, amiben négy darab 2.3 GHz-es processzormag teljesít szolgálatot, RAM-ból pedig 2 GB áll rendelkezésre. A belső tárhely 16 GB-os, ami akár 128 GB-os memóriakártyával is bővíthető.

htc-desire-eye-camera

A készülék egyértelműen a kamerára (vagy inkább kamerákra) lett kihegyezve, hiszen két darab 13 megapixeles szenzort kapunk, egyet előre és egyet hátra. Ezek nem teljesen egyeznek meg, hiszen a hátlapon egy 28 mm-es, nagylátószögű lencse van f/2.0-ás rekesznyílással, a selfie kamera szerepét pedig egy 22 mm-es f/2.2-es szenzor tölti be. Elölről egyébként tényleg úgy néz ki a hatalmas lencse, mintha egy szeme lenne a készüléknek, így azonnal értelmet nyer az “EYE” jelző. Egyébként mindkét szenzorhoz dupla LED villanó jár, és például az előlapon ez nem túl gyakori jelenség.

HTC-Desire-EYE-2

A hátlap alatt egy 2400 mAh-s akksi húzódik meg, ami nem túl izmos, de a készülék IPX7-es tanúsítvánnyal érkezik, azaz vízálló, és ez talán kárpótol minket valamelyest. A szoftver szerepét az Android 4.4.2 tölti be, amin természetesen a HTC saját Sense 6 felülete fut. Az ár és a megjelenési dátum még nem ismert.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid