Pár nap múlva bemutathatják az új 5.9 colos Nexus mobilt!

0

Hamarosan jön az új Nexus mobil, ez már szinte biztos, a The Wall Street Journal friss jelentése szerint pedig már ebben a hónapban megismerhetjük a Motorola által gyártott, Shamu kódnéven futó készüléket.

Az Nexus 6, vagy esetleg Nexus X néven érkező modell egy meglehetősen nagy, 5.9 colos kijelzővel jöhet, aminek a felbontása a mai elvárásoknak (?) megfelelően QHD, azaz 2560×1440 pixel lesz. Szinte biztosra vehető a Snapdragon 805-ös processzor, a 3 GB RAM, valamint a nagyméretű, 3200 mAh-s akkumulátor.

motorola-shamu-nexus-6

Nexus 6 és LG G3

Az eddig kiszivárgott képek alapján az új Nexus mobil külsőleg nagymértékben hasonlít majd a Moto X-re, de persze ez nem olyan meglepő, tekintve, hogy a Motorola a gyártó.

Bár semmi biztosat nem tudunk ezzel kapcsolatban, egyes hírek szerint már október 15-én bemutatják a készüléket. Ugyanekkor debütálhat a HTC által gyártott Nexus 9 táblagép, valamint az Android L végleges verziója is. Az új Nexus mobil ára 420 dollár körül alakulhat, és akár már november elején meg lehet majd vásárolni.

WSJ. PhoenArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid