HTC One (M8) EYE – csendben debütált az új csúcsmodell

0

Nemrég lezajlott a HTC sajtóeseménye, ahol bemutatták az új, fiataloknak szánt HTC Desire EYE csúcsmobiljukat. A korábban pletykált másik modellről, a HTC One (M8) EYE-ról azonban nem esett szó.

Most kiderült, hogy tényleg létezik ez utóbbi készülék is, és már el is kezdték árulni Kínában. De akkor vajon miért nem hallhattunk erről a modellről a bemutatón? Persze biztos választ nem tudunk adni, de azért sejthető, hogy egyszerűen nem akarták beismerni a korábbi kudarcukat.

htc_one_m8_eye

Arról van szó, hogy az új HTC One (M8) EYE az eddigi információink alapján szinte teljesen megegyezik a korábbi M8-cal, az egyetlen különbség, hogy az új készülék jelentősen nagyobb felbontású hátsó kamerákat kapott.

Korábban váltig állította a HTC, hogy nem kell a hatalmas felbontás, és ők inkább más irányba képzelik el a jövőt. Ennek eredménye lett az M8 4 megapixeles dupla hátlapi kamerája, ami azonban végül nem lett annyira sikeres. Ezek után most kénytelenek voltak kiadni a HTC One (M8) EYE készüléket, amiben szintén dupla kamera van hátul, de ezek egyenként immáron 13 megapixeles felbontással bírnak. Így már valamennyire azért érthető, hogy a gyártó inkább csak csendben indította útjára a ráncfelvarrott modellt.

Az ár egyébként valószínűleg nem változik majd sokat, hiszen az új M8 EYE ugyanannyiba kerül most Kínában, mint korábban az elődje.

HTC, PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid