HTC One M9 – gyönyörű hivatalos videók érkeztek

0

A HTC nem éppen az a gyártó, aki erőszakos marketinggel próbálja eladni a mobiljait, de azért egy kis népszerűsítés sosem árt. Most 5 hivatalos videót láthattok az új One M9-ről, amikből kiderül, hogy mit is nyújt az új zászlóshajó. Mindenképpen érdemes megnézni ezeket, mivel nagyon jól sikerültek!

Az első videón a One M9 külseje kerül bemutatásra, utána pedig megismerhetjük a HTC “okos” főoldali widgetét, ami attól függően változik, hogy éppen hol tartózkodunk (pl. otthon vagy munkában).

A második videó a kameráról szól, talán ez az a terület, ami a legtöbbet fejlődött az M8-hoz képest. Az M7 és M8 hátoldali 4 megapixeles UltraPixel szenzora az M9 előlapjára került, és így garantáltan tökéletes szelfiket készíthetünk még gyengébb fényviszonyoknál is. A hatalmas 20 megapixeles hátlapi egység pedig magáért beszél.

A harmadik videón az előlapon található BoomSound hangszóróké a főszerep, a negyediken a HTC Sense Home kerül bemutatásra, az utolsóból pedig kiderül, hogy hogyan vezérelhetjük a mobilunkról az otthoni hangszórórendszert.

Neked hogy tetszik a HTC One M9?

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid