Újabb ultravékony Oppo mobil érkezik

0

Az Oppo egy újabb ultravékony készüléket tervez piacra dobni, amely az R7 nevet fogja kapni. Az R5 utódjának szánt okostelefon zöld utat kapott az indonéz telekommunikációs hatóságoknál, létezésére is így derült fény. 

A tanúsítványból megtudtuk, hogy a készülék támogatni fogja a 4G hálózatokat, illetve az is valószínűsíthető, hogy a motorháztető alatt a MediaTek nyolcmagos MT6795-ös lapkája fog duruzsolni. A hátlapon található kamera pedig 20 megapixeles képeket készíthet majd.

oppo r7

Az R7 várhatóan hasonlóan vékony lesz, mint 2014-es elődje – 4.85 mm -, amely egy rövid ideig büszkén viselhette a “világ legvékonyabb okostelefonja” címet. Sajnos több információ nem szivárgott ki az Oppo új üdvöskéjéről, amit várhatóan nemzetközileg is értékesíteni fog a kínai gyártó.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid