Huawei Ascend GX1 – óriás a középkategóriában

0

Hivatalosan is debütált a Huawei legújabb phablete, az Ascend GX1, ami hatalmas méretéhez képest középszerű hardvert és rendkívül kedvező árat kapott.

Huawei-Ascend-GX1-1

A GX1 egy 6 colos IPS kijelzővel rendelkezik, ami 720p-s felbontásával még elfogadhatóan éles képet ad. Az ezt körbeölelő káva kifejezetten vékony, és így az előlap 80.5%-át a kijelző teszi ki, ami nagyon jó arány.

Huawei-Ascend-GX1-2

Az újdonságot egy négymagos, 64 bites, 1.2 GHz-es Snapdragon 410-es processzor hajtja 1 GB RAM-mal és 8 GB-os bővíthető tárhellyel. Természetesen adott az LTE kapcsolódási lehetőség, amihez NFC és DualSIM foglalat is jár.

Huawei-Ascend-GX1-4

Kamerákból egy 8 és egy 2 megapixeleset kapunk, hátul pedig egy LED villanó is helyet foglal. Az Ascend GX1 méretei elég tekintélyesek, hiszen 161 x 84.5 x 9.2 mm-es kiterjedésről beszélünk, a súly pedig 173 gramm, így nem meglepő, hogy egy hatalmas, 3500 mAh-s telep került a hátlap alá.

Huawei-Ascend-GX1-3

A Huawei Ascend GX1 már meg is jelent Kínában, ahol online rendelhető meg 255 dollárnak megfelelő áron. Jó hír, hogy valószínűleg hozzánk is eljuthat majd a készülék, persze némileg borsosabb áron.

Vmall

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid