Fotón a Xiaomi Mi5, durva lesz!

1

A Xiaomi megállíthatatlanul tör előre, és bár nem dobnak millióféle modellt a piacra (mint a Samsung), ezek rendre hatalmas sikert érnek el. Nem olyan régen teszteltük a kínai gyártó legutóbbi csúcsmodelljét, az Mi4-et, de a hírek szerint hamarosan jöhet a készülék utódja is.

A napokban egy új fotón tűnt fel a következő zászlóshajó, ami Mi5, vagy esetleg Mi4s néven kerülhet piacra. A pletykák szerint jelentősen nő majd a kijelzőméret, 5.5 és 6 col közöttire tippelik az új modell képátlóját. Ehhez pedig ultravékony káva társul a kiszivárgott kép alapján, ami két oldat szinte már teljesen el is tűnik.

xiaomi-mi5

Várhatóan QHD felbontással érkezik az Mi5, a processzor szerepét pedig talán a 64 bites Snapdragon 810 tölti majd be. Persze a Qualcomm csúcshardvere valószínűleg késik majd, így lehet, hogy a Xiaomi új mobiljában még csak a 805-ös chip teljesít majd szolgálatot. Mindenesetre minimum 3 GB RAM-mal kell számolni, a bemutatóra pedig talán már a január elején megrendezésre kerülő CES-en sor kerülhet.

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid