Brothers in Arms 3 – üdv a II. világháborúban!

0

A Gameloft név számomra egyet jelent a minőségi mobilos játékokkal, a Brothers in Arms széria pedig az egyik legjobb a II. világháborús játék témában. Kettejük nászaként jelent meg a Brothers in Arms 3 – Sons of war nevű game, ami a hosszú, hideg napokra igazi kikapcsolódást fog nyújtani a kategória szerelmeseinek.

A játékmenet ismerős lesz: A II. világháború csatáit kell megvívnunk a szövetségesek oldalán 5 ország 8 hadszínterén third person, azaz harmadik személy nézetben. Szerencsére nem estek a fejlesztők az egyhangúság hibájába, a missziók változatosak, élvezhetőek. Feladataink közé tartozik többek között légvédelmi ágyúk likvidálása, bunkerekbe való be-, illetve azokból történő kitörés, tankok felrobbantása és számtalan más háborús teendő.

BIA3 gameplay 2

A játék meg tudja izzasztani készülékünk hardverét, amin nincs is miért csodálkozni, mert grafikailag elsőrangú élményben lesz részünk. A környezet részletes, a karakterek és a textúrák szépen kidolgozottak: egy német és egy szövetséges katonát kizárt, hogy össze fogunk keverni, ahogyan a náluk lévő fegyvereket sem.

bia3 gameplay
Amire még szükségünk lehet, az egy fejhallgató, mert biztos, hogy a telefon hangszórója nem adja vissza teljesen azokat a hangokat, effekteket, amiket a játékban hallunk. Mert a vizuális látvány mellett a hangzásvilág is lenyűgöző, a németek ordítása és az MP40-es géppisztoly kereplése mind-mind a 70 évvel ezelőtti vészkorszak hangulatát próbálja a fülünkbe varázsolni. Megjegyzem sikerrel.

A játék ingyenesen tölthető le a Play Áruházból.

Neked hogy tetszik?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ferenczi Ákos

Sziasztok! 2010-ben lett meg az első Androidos telefonom, azóta tart a töretlen szerelmem a zöld robotos kütyük iránt. Mindig igyekeztem, hogy csúcskategóriás vagy legalábbis ahhoz közeli telefonom legyen. Idén novemberben jelentkeztem játék tesztelőnek az oldalra, melyben jelenleg egy Sony Xperia Z1 nyújt segítséget nekem. Ha bárki úgy gondolja, hogy górcső alá vetetne egy játékot, ne habozzon, írjon rám bátran! Ákos

NapiDroid