Az ágyban robbant fel egy LG G3!

0

Amikor egy ilyen hírt lát az ember, szinte azonnal arra gondol, hogy biztosan valami utángyártott töltő, vagy akku okozta a balesetet. De ezúttal – állítólag – minden gyári volt abban az LG G3-as készülékben, ami egy Reddit felhasználó húgának ágyában robbant fel szentestén.

A mobil nem volt se párna alá téve, se letakarva, egyszerűen csak az ágyon volt, miközben töltőre volt dugva. A keletkező tűz tönkretette a matracot, amit az ablakon keresztül hajítottak ki, miközben a lángoló készülék utat kezdett vágni magának az anyagon keresztül. A tűz előtt egy perccel a mobilt még használták, és a tulajdonos nem vett észre semmi különöset vele kapcsolatban, az még csak meleg sem volt. Az alábbi képeken a baleset részletei láthatóak, amelyek nem győznek minket elégszer figyelmeztetni arra, hogy ezek az apró elektronikus eszközök milyen komoly baleseteket is képesek okozni.

LG G3 felrobbant 2

Ez az eset valószínűleg egy súlyos balszerencse (túláram?) eredménye lehet, de az sem kizárt, hogy mégis valamilyen nem megfelelő használatból fakadó ok van a háttérben. 2012-ben ugyanígy látszólag ok nélkül pukkant szét egy Samsung Galaxy S3, aztán később kiderült, hogy a tulajdonos egy barátja, miután beleejtette azt a WC-be, egy mikrohullámú sütőben próbálta kiszárítani. Az eredmény magáért beszél.

Amennyire mi láttuk, az LG G3 egy pöpec kis készülék, a tesztpéldányunk remekül üzemelt, sok millió társával egyetemben, Mindenesetre az ördög sosem alszik, azt javasoljuk, hogy ne tegyétek magatokhoz közel éjszakára a töltőn lévő mobilotokat!

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid